Превключвател за защита срещу претоварване работен ток DC 6V-28V входната двигател за защита от претоварване-късо съединение пренатоварване модул защита на постоянен ток

Нов

11.23лв.

/ 17.01лв.

В наличност

DC 6V-28V Input Motor Overload Protector Short Circuit Overload DC Protection Module Over-current Protector Switch

Характеристики:

1, този ключов превключвател, регулатор на скоростта на двигателя за постоянен ток позволява да се контролира посоката на двигателя за постоянен ток с помощта на широтно-импулсни модулированного (PWM) на напрежение dc работен цикъл на пълно регулиране продукт от 0% до 100%.

2, позволяват да се постигне постоянен ток към своя двигател за постоянен ток, или друг товар-постоянен ток.

Технически характеристики:

Входно напрежение: DC 6-28 в

Максимално Изходно Напрежение: 8 А(Съпротива), 5(На Двигателя)

Чувствителността към претоварване: регулира от 0 до 20 секунди.

Ток на претоварване: регулира в диапазона от 0,2 до 10 а

Автоматично нулиране: регулира от 1 до 600 секунди.

Размер: 50 x 32 x 15 мм

Пакетът включва:

1Pcs x модул

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. ние, търговец, не носим отговорност за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

9. BR купувач, моля, предоставете cpf или cnpj, това ще бъде най-добре за вас да го получи по-бързо.Благодаря

Връщане на стока и пари

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

Етикети: превключвател за откриване на ток, защита на контролен прекъсвач, превключвател датчик на ток, шкаф IR ключ, лазерен сензор, предпазен прекъсвач на двигателя, превключвател на гърба, преминаването на ток, lg защита от претоварване, Ключ

Тип Елемент Ключове
Произход CN(произход)
Документ ССС
Гаранция 1 година
Номер На Модела Модул За Защита
Тип На Ключа Преминете дръжки
търговска марка VBESTLIFE

Напишете отзив

Превключвател за защита срещу претоварване работен ток DC 6V-28V входната двигател за защита от претоварване-късо съединение пренатоварване модул защита на постоянен ток

Превключвател за защита срещу претоварване работен ток DC 6V-28V входната двигател за защита от претоварване-късо съединение пренатоварване модул защита на постоянен ток

DC 6V-28V Input Motor Overload Protector Short Circuit Overload DC Protection Module Over-current Protector Switch Характеристики: 1, този ключов превключвател, регулатор на скоростта на двигателя за постоянен ток позволява да се контролира посоката на двигателя за постоянен ток

Свързани продукти