Мотор на предната и задната ос вилка плъзгачи краш подложки протектор за Ducati Streetfighter V4 2020

Нов

22.55лв.

/ 25.06лв.

В наличност

Информация За Продукта

Плъзгачи На Протектора Колела Вилици Предната И Задната Ос Мотоциклет

*Особеност: на предната и задната ос, се добавят ценна защита за вашия волана по време на падането,спиране на поднасяне.

Изключително лесна инсталация с минимални средства.

* Състояние: Продукт, Вторичен Пазар 100% Чисто Нов

*Материал: Алуминий

*Налични Цветове: Черен/ Син/Златист/ Червен

(Моля, обърнете внимание:има някои разлики между цвета на продукти и цвета на мрежата.)

*Количество: една част/една двойка

*Съдържание на пакета: -за Ducati 1098/1198/1199/1299/1299S

-За Ducati Monster 1200

-За Ducati Diavel 1200

-За Ducati Streetfighter 1098

-За Ducati Multistrada 1200/ Multistrada 1200S

-За Ducati Panigale V4/V4S 2018

-За Ducati Panigale V2 2020

-За Ducati Streetfighter V4 2020 г. ( обърнете внимание: моля, оставете съобщение на вашия модел при поръчка.) * изображението на продукта: (моля, обърнете внимание:снимките само за справка, различни модели ще има една малка разлика.) БЕЛЕЖКА: 1. Някои продукти универсален модел, ако връзката е много модели, моля оставете съобщение за вашия модел.

2. моля, уверете се, че вашият адрес на доставка е правилно и доставеното ни.Ако искате да промените адреса си, моля, първо го промените в www.ravda-dom.com или се свържете с нас, преди да се плати.

3.на нашия сайт са представени продукти максимално близки до реалния цвят, но вземете друга светлина и фактори на дисплея, има определен цвят, моля те, прости ни.

4. няма инструкции за инсталиране,ако вие не знаете как да инсталирате, моля, посъветвайте се с вашия местен гаражника да ви помогне.

5 .нашата цена не включва мита, данъци върху добавената стойност, такси за митническо оформяне и други такси.Тези разходи са отговорност на купувача.Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи, преди да предложи цената, купуват.

6. Купувачът трябва да плати по-горе такси, в случай, че това се случи за определени стоки .Ако пратката се връща обратно към нас, защото от отказ на купувача да плащат тези такси, ние не ще ви изпратим колет отново, ако купувачът не е извършил тези такси и не ще плати всички разходи по връщане и повторно изпращане.Купувачът не може да отмени поръчка или да поиска възстановяване на средствата по тази причина.

7. Ако сте доволни от нашия продукт и нашите услуги, моля, пишете ни на пет звезди и положителни отзиви.Ако имате въпроси относно нашия продукт, можете да се свържете с нас на виза мнение.

Етикети: домофонна система v6 v4, Panigale, Panigale v4, комплект обтекателей ducati panigale v4, спешна площадка мотоциклет, стъкло p20 pro, щуцер ducati, модел на ducati, спешна площадка, пръстен от въглеродни влакна

Тегло Деталя 0.5kg
Произход CN(произход)
Марка Мотобайка За Ducati
Височина На Продукта 0cm
търговска марка АДЖОЭ
Цвят Черен/Син/Златист/Червен
Дължина На Продукта 0cm
Тип Елемент Защита От Падане
Името На Модела Протектор Колела Вилици Предната И Задната Ос
Широчина На Продукта 0cm
Вид На Материала Алуминий

Напишете отзив

Мотор на предната и задната ос вилка плъзгачи краш подложки протектор за Ducati Streetfighter V4 2020

Мотор на предната и задната ос вилка плъзгачи краш подложки протектор за Ducati Streetfighter V4 2020

Информация За Продукта Плъзгачи На Протектора Колела Вилици Предната И Задната Ос Мотоциклет *Особеност: на предната и задната ос, се добавят ценна защита за вашия волана по време на падането,спиране на поднасяне. Изключително

Свързани продукти