Определя Магнит диаметър 16 мм монтаж на ролетни магнитни саксии тайния винт с директен отвор силен мощен NdFeB Риболов 6 бр.

Нов

14.87лв.

/ 15.99лв.

В наличност

Технически характеристики(1 инч=25,4 мм; 1 pound=0,453 кг)

Това са много силни магнити с висока сила на привличането, дори размер на не толкова "голям".

Но той е много практичен и го организират в пералното помещение, гараж, работни инструменти в работилница, окачени предмети, спестяване на място.

Магнитите могат да причинят болка, когато има два магнита, които се събират.Това не е играчка магнити, моля, дръжте ги далеч от деца.

Размери: диаметър 16 мм

Способен за да се придържа тегло: 5KG

Покритие / Покритие: тройната плоча Ni-Cu-Ni (никел)

Максимална работна температура: 80ºC(176 ºF)

Друго: всички магнити са преминали QC(Br. Flux.Dimensions) и 24-часов тест спрей сол

*Тягови усилия са тествани при стайна температура, на плоча полирана стомана (Q235B) с дебелина 10 мм (с 80 мм/мин).Максимално отклонение -10% в сравнение с посоченото стойност е възможно в изключителни случаи.Значение на времето като цяло.В зависимост от вида на употреба (ситуация на инсталацията, температура, насрещното анкера и т.н.) В сила може да окаже огромно влияние.Посочените данни са предназначени за връзки.

Детайли На Продукта

Доставка

Ние осигуряваме безплатна доставка за повечето продукти.Някои от тях са с безплатна доставка за икономика, а някои с експресна доставка.

За доставка на икономиката, много възможности, включително доставка Алиэкспресс стандартна, эпакет, стълб Корея, ПОС Малайзия, специална линия Янвен, ETK.Повечето пакети могат да бъдат доставени в рамките на 10-35 дни, но за някои страни Икономична доставка може да отнеме до 60 дни (Бразилия може да отнеме 90 дни).Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако можем да се някаква помощ.

За експресна доставка на основно се използват FedEx IE&IP, UPS Saver&Expedited, DHL, DPEX.www.ravda-dom.com Premium Доставка, EMS, Yodel, SF Express също са на разположение.Експресна доставка обикновено отнема 4-12 дни за доставка.

Следпродажбено обслужване и обратна връзка

Моля, пишете ни на 5-звездните рейтинги на DSR, ако сте доволни от нашите продукти и услуги.Вашите коментари са изключително важни за нас и ние се надяваме, че бихте могли да ни оставят положителен отзив.Ние също така ще оставим на вас отлично мнение.

Ако има някакви проблеми с логистиката или продукти, моля не забравяйте да се свържете с нас, преди да излязат отрицателни коментари.Имаме цялостна система за сервизно обслужване на вашите услуги през цялото време.

Винаги има начин за решаване на проблема чрез общуване и разбиране.Можете да се свържете с нас по следните начини:

A. чрез съобщение www.ravda-dom.com или съобщения за поръчка

Б. Чрез Търговски Мениджър

В. Чрез електронна поща или други контакти

Ние даваме 30-дневен безусловно възстановяване за да се гарантира обслужване на връщане, дори ако продуктът е пристигнал в перфектно състояние.

Етикети: Магнит неодимовый, магнитни метални риболов, риболовен Магнит 1000 кг, голи Магнит, Магнит неодимовый с дупка, магнити неодиевые, электр Магнит, фиш за играта, Магнит неодимовое пръстен, магнитни кръгли магнити

Диаметър на 16 мм
Приложения Вратите/прозорците/таван скоби, удържан при източника на светлина и т.н.
Форма Друго
Цвят Метален
Част Магнит NdFeB
Номер На Модела Магериал
Плиссировка НИКУНИ
Хипнотизирам По посока на оста на
Друго Съвпадение с винт
Материали Магнит NdFeB, Стоманени Тенджери
С Дупки ДА
Приложение Промишлен Магнит
Брой 6шт
Тип Постоянен
Moq 1 бр, по-ниска цена на L броя

Напишете отзив

Определя Магнит диаметър 16 мм монтаж на ролетни магнитни саксии тайния винт с директен отвор силен мощен NdFeB Риболов 6 бр.

Определя Магнит диаметър 16 мм монтаж на ролетни магнитни саксии тайния винт с директен отвор силен мощен NdFeB Риболов 6 бр.

Технически характеристики(1 инч=25,4 мм; 1 pound=0,453 кг) Това са много силни магнити с висока сила на привличането, дори размер на не толкова голям . Но той е много практичен и го организират в пералното помещение, гараж, работни инструменти

Свързани продукти