Риза Жени 2020 Новият Годишен Лук Дизайн Плюс-Размер На Половината Ръкави От Шифон Блузи Офис Дами Темперамент Върховете

Нов

29.73лв.

/ 47.19лв.

В наличност

Условия за ползване

Продукти

Ние гарантираме, че целия продукт е с високо качество и изцяло нов.Целият продукт на 100% същия като на снимките, това, което виждате, е това, което получавате.

Доставка :

Повечето поръчки ще бъде изпратено в рамките на 1-3 работни дни след потвърждаване на плащането.

"Безплатна доставка" стока ще бъде изпратена на препоръчана въздушна поща "China Post", стоките могат да бъдат проверени и следят онлайн.

Доставката обикновено отнема от 10 до 30 работни дни.Голяма част от предметите ще бъдат доставени в рамките на 3 седмици , като ще има забавяне на нещо, което ние не можем да контролираме (например, лошо време).Ако това се случи, просто се свържете с отдел поддръжка на клиентите, ние ще ви помогнем да се провери и да реши всеки проблем.

Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Тези разходи са отговорност на купувача.

Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки.

Условия на продажба:

Всички наши стоки са с гаранция 3 месеца.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако не сте доволни от покупката си.

Клиентите носят отговорност за разходите за доставка на всички върнати стоки.За обработката На възстановяване може да отнеме до 7 работни дни след като получим вашата стока.

За нас:

Обратната връзка е важна за нас, моля, отделете време, за да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване.Ние гарантираме, че ще направим същото и за вас.

Моля, свържете се с нас първо, преди да дава положителна оценка.Благодаря Ви за това, че са ни дали възможност да направим нещата правилно, с помощта на добра комуникация.

Контакти:

Ако имате някакви проблеми, ние сме много доволни, ако можете да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне.Надявам се да има добро сътрудничество с вас в рамките на дълъг период от време.

Етикети: звънец ръкав туника, дамски блузи nl, 2020 най-добрата жена, Шеин, блуза, blusa mujeres, блуза от шифон, блуза с жените, dg блузи, риза vintag

Вид На Модела Твърд
Дължина ръкав(см) Половината от
Пол ЖЕНИ
Тип Тъкани Шифон
Стил Офис Дама
Стил Ръкави Редовен
Дължината На Дрехата Редовен
Яка Отложной яка
Сезон Лято
Материал Ликра
търговска марка NAVIU елегантен и модерен
Размер S M L XL XXL XXXL 4XL
Номер На Модела NAV2506550
Възраст Възраст 18-35 Години
Произход CN(произход)
Цвят Черно,бяло,тъмно синьо,розово,светло зелено,светло синьо
Украса Лук

Напишете отзив

Риза Жени 2020 Новият Годишен Лук Дизайн Плюс-Размер На Половината Ръкави От Шифон Блузи Офис Дами Темперамент Върховете

Риза Жени 2020 Новият Годишен Лук Дизайн Плюс-Размер На Половината Ръкави От Шифон Блузи Офис Дами Темперамент Върховете

Условия за ползване Продукти Ние гарантираме, че целия продукт е с високо качество и изцяло нов.Целият продукт на 100% същия като на снимките, това, което виждате, е това, което получавате. Доставка : Повечето поръчки ще бъде

Свързани продукти