Модул за разпознаване на глас и микрофон Dupont Speed Recognition е съвместим с за Arduino

Нов

33.30лв.

/ 35.05лв.

В наличност

Модул за разпознаване на глас и микрофон Dupont Speed Recognition е съвместим с for Arduino

Въведение:

Разпознаване на глас-това е нещо, което знае точно какво говори.Той се различава от управление на звука, което означава управление на включването и выключением на светлината с помощта на звука.

Ние подумывали за евтин модул, който ви помага да управлявате други устройства с помощта на гласа.И накрая, ние сме проектирали този модул за разпознаване на глас Geeetech, който може да разпознава до 15 гласови инструкции и е подходяща за повечето случаи, свързани с гласов контрол.

Този модул за разпознаване на глас Geeetech може да разпознава вашия глас.Той получава команди за конфигурация или реагира чрез интерфейса на серийния порт.С помощта на този модул ние можем да управляват коли или други електрически устройства с помощта на гласа.

Той може да се съхранява на 15 фрагменти гласови инструкции.Тези 15 части са разделени на 3 групи, с по 5 в една група.Първо трябва да запишете гласови инструкции група след група.След това ние трябва да внасят една група чрез последователно отбора, преди да успее да разпознае 5 гласови инструкции в рамките на тази група.Ако трябва да реализира инструкции в други групи, ние трябва първо да импортирате тази група.Този модул не зависи от високоговорителя.Ако вашият приятел произнася гласова инструкция вместо вас, тя не може да идентифицира инструкции.

Моля, имайте предвид, че независимостта на високоговорители изисква строго добър микрофон.Микрофон, който ние доставяме може да бъде достатъчно добър, за да бъде независим от високоговорителя.

Характеристики:

1. Напрежение На Тока:4.5-5.5 В

2.ток:

Списък На Пакетите:

1 x приставка за разпознаване на глас Geeetech

1 x микрофон

5 x 30 см 1pin Жена до женския соединительному тел

Етикети: лаптоп микрофон usb, микрофон камера, arduino cnc щит v4, ipm igbt, Клио Фог, кондензаторен микрофон arduino, микрофон компютър, смола elegoo, geeetech, слев

Вид Демонстрация Заплата РЪКА
търговска марка geeetech
Номер На Модела Модул За Разпознаване На Глас

Напишете отзив

Модул за разпознаване на глас и микрофон Dupont Speed Recognition е съвместим с за Arduino

Модул за разпознаване на глас и микрофон Dupont Speed Recognition е съвместим с за Arduino

Модул за разпознаване на глас и микрофон Dupont Speed Recognition е съвместим с for Arduino Въведение: Разпознаване на глас-това е нещо, което знае точно какво говори.Той се различава от управление на звука, което означава управление на включването

Свързани продукти