1080P LED мини-прожектор за смартфон за домашно кино, мобилен телефон full hd проектор Хелоуин проектор за мобилни проектори

Нов

66.89лв.

/ 88.01лв.

В наличност

Описание:

YG200 мини-мултимедиен проектор TF card AV, USB, HDMI, преносим за домашно кино детски коледен подарък поддръжка на 1080P.

Безпокойство за това, че телевизията може да увреди очите на децата си?Миниый репроектор YG200 изрита безпокойството, му идва от научна яркост, по никакъв вредом за очите на децата, те дори не ще се чувстват уморените след гледане на видео в продължение на дълго време.Привеждане в съответствие с миниой преносим машината и сладък възникнат, ще има "нова звезда" сред играчките на децата ми, е идеално за малки деца, за да играете игри, гледане на филми и анимационни карикатура, слушане на musics и учат, etc.Това също може да бъде страхотен подарък за Коледа или рожден Ден, че децата със сигурност ще се хареса!

Характеристики:

Мини преносим симпатичен външен вид : 135 мм*100 мм*60 мм в размер, децата могат дори да го държи само с една ръка.Сладък округленный ъглов дизайн предпазва децата от синини в катастрофа.Това е идеалното място за пътуване с деца.

Научна яркост за очите: 7000 лумена-това е оптималната яркост за гледане от деца, те не се чувстват умора дори да гледате в продължение на дълго време.

Проекция на големия екран: той може да проектира 94 - инчов голям екран с приблизително разстояние, размер на проекцията варира от 21 инча, 94 см, а разстоянието проекция варира от 0,7 м.

Множество интерфейси за свързване: HDMI, USB , AV портове, както и слот за TF карти на разположение, можете да го свържете към различни устройства, като например КОМПЮТЪР, смартфон, таблет, цифрова камера, TV-box, DVD и т.н.

Невероятен ефект с дълъг експлоатационен живот на лампата: резолюция 320*240, поддържа възпроизвеждане на видео max 1080P ви представя истинската картина с контраст 800:1 и 16,7 милиона показваните цветове.Неговата продължителност на живот на лампата до 30 000 часа, няма нужда да се променя на крушката повече от 10 години!

Бележки:

1. Dolby sound(аудиоформат AC3) не се поддържа.Ако той показва на видео без звук, моля, изключете Dolby Digital в Apple TV, Blu-Ray плейъри и Fire стик и т.н.

2. моля, прицеливайтесь в ИНФРАЧЕРВЕНИЯ прозорец при използване на дистанционно управление.

3. моля, използвайте проектора в слабо или тъмно място, за да се постигне най-добър ефект.

4. Не се препоръчва да се използва за PPT, word, excel или бизнес презентации.

5. За да се избегне прегряване и удължаване на живота му, ние ви предлагаме да направите пауза след 3-4 часа работа.

Технически характеристики:

Проекционная технологията TFT LCD

Собствена Резолюция: 320*240

Поддържа резолюция:1920*1080 (Full HD 1080P)

Яркост:7000 Лумена

Контраст:800:1

Съотношение: 4:3 И 16:9

Показвани цветове: пълен цвят(16,7 милиона)

Фокус:Ръчен Фокус

Най-добрия размер на проекцията: 24 инча - 60 инча

Етикети: мини проектор dlp, Мини проектор 720p, проектор дизайнерски смартфон, проектор xgimi z3, мини проектор, проектор, ендоскоп лешп, направи си сам проектор LCD екран, мини проектор d60, Проектор 4k

търговска марка сентехия
Функция Друго
Произход CN(произход)
Тип 2020
Симултанен Превод No
Номер На Модела 2020

Напишете отзив

1080P LED мини-прожектор за смартфон за домашно кино, мобилен телефон full hd проектор Хелоуин проектор за мобилни проектори

1080P LED мини-прожектор за смартфон за домашно кино, мобилен телефон full hd проектор Хелоуин проектор за мобилни проектори

Описание: YG200 мини-мултимедиен проектор TF card AV, USB, HDMI, преносим за домашно кино детски коледен подарък поддръжка на 1080P. Безпокойство за това, че телевизията може да увреди очите на децата си?Миниый репроектор YG200 изрита безпокойството,

Свързани продукти