От 50 бр. до 100 ома НПМ 3950 термисторы за 3D принтера Reprap Mend

Нов

9.65лв.

/ 10.16лв.

В наличност

Добре дошли в нашия магазин

Ако купувате по-големи количества, моля свържете се с нас

Banktransfer

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Срок На Доставка: Държава Прибл.Срок на доставка

Въздушна поща стълб кит Съединените Щати, Великобритания, Австралия 20-30 работни дни, Канада, Западна Европа, Северна Европа, Централна Европа 20-30 работни дни друга държава 20-30 работни дни Fedex или DHL Северна Америка, Австралия, Западна Европа, Северна Европа, Централна Европа 3-7 работни дни другата страна на 5-10 работни дни

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

4. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

Етикети: резистор нпм, 10k нпм, lk4, Дънна платка 3d, НПМ, arduino thermal, висока температура плоча, термистор ptc, сензор lm393, 3d kingroon

Номер На Модела НПМ 3950
Тип Регулатор На Напрежение
състояние НОВО
търговска марка Мегмоки

Напишете отзив

От 50 бр. до 100 ома НПМ 3950 термисторы за 3D принтера Reprap Mend

От 50 бр. до 100 ома НПМ 3950 термисторы за 3D принтера Reprap Mend

Добре дошли в нашия магазин Ако купувате по-големи количества, моля свържете се с нас Banktransfer 1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. 2) плащането трябва

Свързани продукти