За Galaxy J7 (2017) / J7 Pro (EU изпълнение) флип кожен калъф с държач и слотове за карти и портфейла си текстура Litchi хоризонтално (черен)

Нов

8.07лв.

/ 13.44лв.

В наличност

1. компресиран: той просто се формира и да се сменят, за да оставите чисто и удобно впечатление на всички.

2. функционален: делото може да се приспособява вашият телефон е добър и да прави голям принос в защитата на вашия телефон от надраскване, удари, приплъзване и така нататък.

3. удобен за ползване: всички бутони и портове са достъпни.

4. преносим: не е необходимо за вас, за да го свали, след като вашият телефон го поставя, Защото това е доста тънък и лек.

5. издръжлив: с добра производителност, високо качество материали, той може да работи в продължение на дълго време.

6. рентабилен: много подходяща цена е била инсталирана в случая.Това достъпен продукт.

OEM гостоприемни!ние можем да отпечатате подгонянное произведения на изкуството и логото на общ материал кожа PU, стил текстура предмет TPU хоризонтално обръща на портфейла, с титуляра, с особеностите на гнездото за таксите, Дроппрооф, прахоустойчив, анти -- драскотина, износоустойчивый, анти -- сблъсък потребител за всякакъв размер 15.1*8.1*1.8 см Тегло 65 грама пакет включва в себе си съдържанието на пакета 1 х калъф за носене

Детайли за срок на доставка от митническа такса и ДДС 3-7 работни дни да 15-50 дни Клейдера вероятностни 15-60 работни дни вероятностни 15-60 работни дни вероятностни 20-60 работни дни вероятностни 1. China Post Ordinary Small Packet Plus, безплатна доставка, може да бъде отслежена само в Китай, но не подробна информация за проследяване на вашата страна. 2. когато дата на доставка ще свърши,а вие все още не получавате своята стока, моля свържете се с нас и ние продлим срокът за доставка е от 10-25 дни.Ако все още не получавате своята стока, в рамките на 10 дни, моля, свържете се с нас. 3. Ако искате да сте регистриран начин на доставка, Моля, изберете въздушна поща зидани Стълба, която е на стойност $2.

1. моля, дайте видео или снимка, ако нашите продукти имат проблеми с качеството, след получаването на пратката в рамките на 7 дни.Можете да споделяте онлайн-линк. 2. продуктът не може да работи добре с проблема за качеството, след получаване от 7 дни.Бихме могли да предложим замяна или връщане на пари, ако е от новите продукти.Ние ще носи такса за връщане.А таксата за изпращане обратно към нас ще се появят купувачи. 3. Ние предлагаме безплатна поддръжка за всички продукти [с изключение на аксесоари, Подаръци и изкуствени счупени (например, счупен екран, обновяване до нова версия на системата и т.н.)].Моля, обърнете внимание: моля, не порвите етикета гаранция за качество.Или пък ние няма да ви предложим никакъв гаранционно обслужване.

1. всеки купувач, който ще ни даде пълна обратна връзка 5 звезди, ще получи талон за $5 (оставете масаж през следващата поръчка.Не важи за промоционални продукти) 2. Ако по някакъв начин не са удовлетворени от покупката си, моля, дайте ни възможност да реши всеки проблем.Надяваме се на дългосрочно сътрудничество с вас.Забележка: Ако сте направили поръчка, означава, че се съгласявате с тези горепосочените известия.Благодарим ви.

Етикети: opel meriva 2 обедает, гумени седла за седалки, какъв шрифт на логото на ford, плетене на бебешки шал, седалките от замшевой тъкан, unam iphone 7 на кутията, колата на Марио Бросс, бързо зарядно устройство uch10, найлонови струни gitar

Характеристики с държач и слотове за карти и портфейла си и фоторамкой
Стилове Хоризонтален Флип, Портфейла, С Титуляра, Със Слот За Карта
Предмет на Текстура
търговска марка хавил
Материал Изкуствена кожа, TPU
Тегло 15.1*8.1*1.8 cm
Потребител За Никого
Размер 15.1*8.1*1.8 cm
Тип Флип Калъф
Функция Грязеустойчивость
Съвместим с Galaxy J7 (2017) / J7 Pro (версия за ЕС)
Съвместим Марка Samsung
Дизайн Обикновена
Характеристика Dropproof, прахоустойчив, анти-нулата, устойчив на абразия, анти-сблъсък

Напишете отзив

За Galaxy J7 (2017) / J7 Pro (EU изпълнение) флип кожен калъф с държач и слотове за карти и портфейла си текстура Litchi хоризонтално (черен)

За Galaxy J7 (2017) / J7 Pro (EU изпълнение) флип кожен калъф с държач и слотове за карти и портфейла си текстура Litchi хоризонтално (черен)

1. компресиран: той просто се формира и да се сменят, за да оставите чисто и удобно впечатление на всички. 2. функционален: делото може да се приспособява вашият телефон е добър и да прави голям принос в защитата на вашия телефон от надраскване,

Свързани продукти