Ядосан Алис черно прекрасна тениска сладък Vogue Майк жени, унисекс памук чифт дрехи ретро от 90-те козметична тениска Femme

Нов

10.32лв.

/ 18.75лв.

В наличност

БЕЛЕЖКА:

НЕСЪОТВЕТСТВИЕ НА ЦВЕТОВЕТЕ

Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини,като отражение на цветовете на монитора,на осветлението, backgroud и т.н. Хо Вевер,ако смятате,че полученият продукт е грешен цвят, моля свържете се с нас, за да научите дали е възможно възстановяване или връщане на парите.

ПРОБЛЕМИ СЪС ЗАСАЖДАНЕ НА

1.Размери илюстрирани специфични измерения в подробни технически характеристики.Моля,проверете спецификациите, преди да направите поръчка.обикновено допустимите разлики в размер на съставляват повече от 1-3 см в измерването, моля, не ни даде лош съвет. 2. Ако вие имате някакъв проблем за продукта,вие веднага може да се свържете ние.

За доставката:

1.Доставка по целия свят(с изключение на някои страни и APO/FPO)

2.не е за цялата страна е безплатна доставка,моля, посетете или се свържете с нас преди да направите поръчка.

3.Одеры се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

4.Ние само ще изпратим на comfirmed адреси на поръчката.На адреса, посочен във вашата поръчка, ТРЯБВА да СЪВПАДА с вашия адрес за доставка.

5.услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Време за доставка могат да варират, особено по време на празниците.

6.Ако не сте получили своята пратка в рамките на определеното време,моля, свържете се с нас.Ние отследим доставка и да ви предложим отговаря решение.гаранция за качество:

1.Ако не сте доволни от стоката, когато го получаване.Моля, свържете се с нас и върнете стоката в срок от 7 дни за подмяна или връщане на парите.Ако върнете стоки, трябва да плати разходите за обратен транспорт.

2.Ако получите дефектна стока, ние ще ви дадем нов като заместител в следващата си поръчка..

3.Ако има някакви проблеми, моля, свържете се с нас на първо място, ние решим да ги разумен начин.Благодаря ви предварително за съдействието.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!

Вашият отличен върха е много важно за нас,затова,ако сте доволни от нашите продукти, моля, дайте ни пет звезди bling bling.

Голямо благодаря!

Белязана:

1. Ние предлагаме услугата перевозкы капка, също така може да изпратите изображението към вас за препродажба.

2. Ако на Едро, моля свържете се с нас, ние ще ви дадем най-добрата цена.

Етикети: дамски дрехи, Мъжки, странен тениска, consol hdmi, Естетика на моделите на 90-те години, тениска vogue alice, играта Ретро, плат ретро, козметична облекло, тениска "Алиса в страната на чудесата", 90-те козметична живот

Вид На Модела С щампи
Тип Тъкани Сукно
Материал Памук
търговска марка LettBao
Дължината На Дрехата Редовен
Яка О-Образно Деколте
Украса НЯМА
Стил Ръкави Редовен
Номер На Модела тениска Дамски
Дължина ръкав(см) Кратък
Стил Ежедневни обувки

Напишете отзив

Ядосан Алис черно прекрасна тениска сладък Vogue Майк жени, унисекс памук чифт дрехи ретро от 90-те козметична тениска Femme

Ядосан Алис черно прекрасна тениска сладък Vogue Майк жени, унисекс памук чифт дрехи ретро от 90-те козметична тениска Femme

БЕЛЕЖКА: НЕСЪОТВЕТСТВИЕ НА ЦВЕТОВЕТЕ Разликите в цвета могат да бъдат причинени от някои други причини,като отражение на цветовете на монитора,на осветлението, backgroud и т.н. Хо Вевер,ако смятате,че полученият продукт е грешен цвят,

Свързани продукти