MasterGrow 60X60X140cm закрит Хидропоника расте палатка, расте закрит растениевъдството, отразяващи майларовые нетоксични градински оранжерии

Нов

138.02лв.

/ 276.04лв.

В наличност

Ако имате някакви проблеми със закъснение на доставка или дефектна продукт ,моля, свържете се с нас преди акте,вашето разбиране ще бъде високо оценена!

Технически характеристики:

Размер на палатки: 60*60*140 см

Диаметър на съединителната тръба: 16 мм

Материал на тръбата: алуминий тръба

Вътрешен подкладочный материал: 100% светоотражающая водоустойчив Myla

ВЪЗМОЖНОСТИ

• Професионален клас - тази премиальная, отделно стоящи, вградена на последно място Палатка идеална за използване на всички нива на производители; любители и професионалисти.Позволява да се контролира и манипулира развиваща се среда е необходимо; отваряне, затваряне или освобождаване на отвор система за регулиране на температура, влажност, ниво на емисии на CO2 и условия на осветление.

• Универсален - подходящ за използване с всички системи на отглеждане; гидропонная, аэропонная и почвена культивация.Съвместим с всички видове лампи с нажежаема жичка, светодиоди, луминесцентни лампи (Standard CFL & T5) и HID (Metal Halide, High Pressure Натриев & Dual-arc).

• Премиум материал - външна обвивка е изработена от търговски (600D), устойчив на пробиване, водоустойчив Оксфордской найлонов плат.Този материал е напълно нетоксичен, а също така е на мухъл и огън, устойчиви.

* Централен светъл блокирани-тежкотоварни материал напълно непрозрачен; преграждает разсеяна светлина от входа, и Светлината на система от излязат.

• Максимално размисъл - изключително ефективен, високо отразяващи интериор позволява на растенията да използвате цялата предоставена светлина, без отпадъци.Здрава, защитен от избледняване, модерна повърхност отражение на термично се придържа към външната обвивка; не ще се отдели или се късат.Повърхността е плесен и пожароустойчиви, нетоксичен и моющейся.

* Наградата на цип-нашите отглеждане на шатри, използват промышленн-сила, е твърде голям (#10), цип сонда; цип намотки са конструирани за отмяна на подреждането и да отидете около ъглите, без да оповести / отдели.Тези наградата цип ще продължи продължителност на живота, без да абортират, и предвиждат, че си на палатка, ще остане затворен когато искате да го затворите.тръстика, използвани за определяне на вратата в отворено положение, за удобство по време на работа.

* Двоен под-отделно половин тава с 5 " высокорослая устна вторият слой осигурява защита срещу всякакви случайни течове или расслоин система.

* Крепк-рамка и всички ъгъл на подкрепа са изработени от порошк-покрита, фина, высокоемкой тръбна стомана; не ще се счупи като пластмасови тръби/тръбни системи и не се срути или не sag като алуминий.сменяеми горни релси осигуряват въздушно подкрепа за осветление, управление на мирис и вентилационни системи.

Етикети: гражданин на КОБ, led mastergrow, оранжерия за дома, фито led b22, беседка-палатка, qb288, гидрофонный комплект за отглеждане на растения, комплект growbox, gen7, садете растение

Дължина 60cm
Материал На Интериора 100% высокоотражающий водоустойчив херметично майлар
вентилационна система 1x8
Външен Материал 1680D тежкотоварни Оксфорд плат
Дали Диммируемым No
Номер На Модела МГ-60Х60Х140
Допълнителни функции Публикувано подложка на тавата
Материал На Корпуса КОРЕМНА ПРЕСА
Тип Елемент Растат Светлини
Характеристики производството на палатка
търговска марка Мастергроу
Капацитетът на тегло тела 80 кгвт
Източник На Светлина Led лампи
Електрически Контакти 2 х 3
Източник На Захранване AC
Размер на палатки 60x60x140cm
Произход CN(произход)
Документ ce
Ширина 60cm
Напрежение 85-265V
Гаранция 3 години
Материал Connector Издръжлив метал
Подвесная система за захващане 3 система за закачване и за закрепване стоманени пръта

Напишете отзив

MasterGrow 60X60X140cm закрит Хидропоника расте палатка, расте закрит растениевъдството, отразяващи майларовые нетоксични градински оранжерии

MasterGrow 60X60X140cm закрит Хидропоника расте палатка, расте закрит растениевъдството, отразяващи майларовые нетоксични градински оранжерии

Ако имате някакви проблеми със закъснение на доставка или дефектна продукт ,моля, свържете се с нас преди акте,вашето разбиране ще бъде високо оценена! Технически характеристики: Размер на палатки: 60*60*140 см Диаметър на съединителната

Свързани продукти