Рокли за малки момичета Детски летни дрехи 2018 брендовое принцеса рокля с чанта за костюм за деца рокля Детски дрехи Vestidos

Нов

16.74лв.

/ 22.32лв.

В наличност

Рокли за малки момичета Детски летни дрехи 2018 брендовое принцеса рокля с чанта за костюм за деца рокля Детски дрехи Vestidos

Етикет Размер

Дължина(см)

Гърди*2(см)

Децата Ни Размер

90

56

27

100

58

28

3T

110

63

30

120

67

31

5Т, 6Т

130 70

33

7Т, 8Т

/

/

/

/

1.поради различните методи на измерване, Моля, позволете 2-3 см грешки.

2.цвят на облеклото могат да се различават от оригиналния първичен за светлинното въздействие.

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

A. Ние обикновено ще изпратим в рамките на три работни дни след получаване на вашето плащане.Ние обикновено кораб на въздушна поща стълб на кит.Ако желаете друг експрес, като: TNT, FEDEX, DHL, EMS и т.н., моля свържете се с нас, преди да чакам.

Б. моля, оставете ни съобщение, за да ни кажете размерите и цветовете, които вие искате, ние ще изпратим стоката по ваше детайлите и ние ще изпратим на случаен принцип.

C. моля, изпратете пълно точен адрес и телефонен номер и ние ще бъдем готови да се изчисли стойността на доставка за вас.Смесени цветове и модели са добре дошли в нашия магазин.Ние ще направим комбинирана доставка за вас.

D. Ние не носим отговорност за каквито и да било митнически такси или на данък върху вноса.

На всички имейли ще бъде отговорено в рамките на 1 работен ден.Ако не сте получили нашия отговор, моля, моля изпратете отново вашата електронна поща и ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Само Сериозен Купувач!Моля, направете залог, само в случай, ако сте съгласни с всички условия.

A. купувачът трябва да предложи доказателства в подкрепа на проблема в детайли.

Б. Ако не сте доволни от покупката си, можете да разменяте стоките.Купувачът е отговорен за цялата по-нататъшна разходите за доставка.

С.Купувачът трябва да се свърже с нас в рамките на 3 дни от датата на доставка, ако те искат да обменят дефектни или погрешно изпратени стоки.

A. вашето удовлетворение е нашата ta rget!Дава негативна или неутрална обратна връзка е много сериозен ориентация и ние се уверяваме, че можем да разреши проблема, преди да излезе отрицателен резултат въздействие.Ние искрено се надяваме, че ще се наслаждавате на нашите стоки и да се насладите на нашите услуги.Ние с нетърпение очакваме вашите положителни коментари.

Б. Ако Допълнения от продукти на изображения излизате ние положителен feeback ще се възползват свободно хубаво подарък от следващата си поръчка!МНОГО ВИ БЛАГОДАРЯ!

Етикети: дрехи за момичета зе, материали летни рокли, костюм за момичета-бот, брендовое рокля за жените, тенекеджия рокли, drrsses деца, африкански макси рокля дашики, бебешка рокля rubu, лятна рокля за майките на момичета, бебе момиченце лято носи

Яка Без раменете
рокля за момиче, обличам Моаны рокля на Пепеляшка,robe fille enfant,robe fille
рокли за момичета, детски дрехи есента рокля за момичета, детски дрехи
Украса модел
Стил "Европейски и американски стил
Силует А-ЛИНИЯ
Стил Ръкави Редовен
Отдел Име Деца
Дължина На Роклята Дължина До Коляното
Дължина ръкав(см) Без ръкави
детски костюм,рокли за момичета,рокля-пакетче момичета коледно рокля, Рокля на принцеса
Вид На Модела С щампи
Пол Момичета
Материал Памук
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
рокли за момиченца ,дрехи за момичета Коледна дрехи,Детски дрехи, Дрехи за момичета
детски рокли за момичета,детски дрехи за момичета детско вечерна рокля,Рокля за момичета,рокли за момичета
Вграден сутиен No
Произход CN(произход)
Номер На Модела GDL639

Напишете отзив

Рокли за малки момичета Детски летни дрехи 2018 брендовое принцеса рокля с чанта за костюм за деца рокля Детски дрехи Vestidos

Рокли за малки момичета Детски летни дрехи 2018 брендовое принцеса рокля с чанта за костюм за деца рокля Детски дрехи Vestidos

Рокли за малки момичета Детски летни дрехи 2018 брендовое принцеса рокля с чанта за костюм за деца рокля Детски дрехи Vestidos Етикет Размер Дължина(см) Гърди*2(см) Децата Ни Размер 90 56 27 2Т 100 58 28 3T 110 63 30 4Т 120 67 31 5Т,

Свързани продукти