PETKIT Original Пет Fedding Bowl Устройство за автоматично претегляне на храната Smartbowl Куче на храните купата на съда за пиене на чашата.

Нов

43.19лв.

В наличност

Описание

1. 100% марка и най-високо качество. 2. материал: научни антибактериални материали BioCleanAct(USA FDA & Korea FDA Certified) 3. Цвят: Бял, Млечна Крава, Цветна Топка,Червена Точка 4. Размер: 18 см*18см*6см 5. батерия: използвайте 2*AAA (не са включени в комплекта) 6. тегло: 465 грама(не включва опаковка) 7. капацитет: 1700 мл 8. Дисплей: 4-цифрен LCD дисплей 9. Диапазон на измерване на тегло: 1 г - 2000 г

Характеристика

1. предотвратяване на диария при домашните животни 2. разумно хранене 3. Контрол на теглото, за да се гарантира здравето на домашни любимци 4. водоустойчив ,може да се мият с вода

Забележка

Можете също така да изтеглите приложението "PETKIT" за получаване на по-научни и здравословни решения в областта на храненето.Трябва да сте попълнили възрастта на кучето, тегло, порода кучета и марката храна, а след това можете да получите индивидуален метод за ежедневно хранене, за да помогне на храната на вашето куче да стане все по-научна и здрави.Пакетът включва: 1* Pet смарт Цифров купа за хранене При първото използване: 1. Дръжте четирите ъгъла са по-плоски, когато се използва, за да се осигури равномерно усилие; 2. След включване на машини и инсталации я разположен натиснете бутона на захранването, за да я почисти един път, а след това можете да се излее храна за домашни любимци; 3. Натиснете и задръжте в продължение на 3 секунди, за да превключите на единица тегло (грама/килограм/мл/мл); 4. при почистване на обръщайте внимание на контрол на температурата на водата по-ниска от 50 °C; 5. Изтеглете приложението Xiaopei, въведете основната информация за домашен любимец и ще получите научен план на хранене; 6. устройството автоматично ще се изключи, ако функцията на претеглянето не се използва в продължение на дълго време.

Етикети: petkit water, тройна каишка за домашни любимци, купа куче, домашен любимец xiaomi, куче petkit, професионална куче на купата, филтър petkit, автоматична ясла за котки, автоматичен фидер на кучешка храна, тип купа за кучешка храна

Материал КОРЕМНА ПРЕСА
Произход CN(произход)
Тип Куче
Цвят Бяла,малка крава, цветни
Обем 2000 г
Применимая Порода Кучета Универсален
Тип Елемент Купи

Напишете отзив

PETKIT Original Пет Fedding Bowl Устройство за автоматично претегляне на храната Smartbowl Куче на храните купата на съда за пиене на чашата.

PETKIT Original Пет Fedding Bowl Устройство за автоматично претегляне на храната Smartbowl Куче на храните купата на съда за пиене на чашата.

Описание 1. 100% марка и най-високо качество. 2. материал: научни антибактериални материали BioCleanAct(USA FDA & Korea FDA Certified) 3. Цвят: Бял, Млечна Крава, Цветна Топка,Червена Точка 4. Размер: 18 см*18см*6см 5. батерия: използвайте 2*AAA (не са включени в комплекта) 6.

Свързани продукти