Комплект Тенджери 10шт 10-мрежест биоразлагаемый seed стартер торф саксии с 2 елемента посадъчен материал Дибберов и 50шт Т-образна лети етикети растения

Нов

10.19лв.

/ 17.59лв.

В наличност

Окото биоразлагаемый стартер семена, торф саксия + опаковка разсад + Т-образна издател на растенията

Характеристики:

1. тялото на резервоара стартер семе ще бъде органичен тор, след влошаване.Този слой разлагаемых материали лесно абсорбира вода и притежава добра пропускливост л и лесно се съчетава с почвата, което подобрява екологичната среда около корените на разсад и има благотворно влияние върху растежа на разсад.

2. корените на растенията лесно могат да се подават от корпуса на семена, семена на саксията, решаване на проблеми на гнездене, огъване на корените, огъване на корените и кореново гниене, причинено от пластмасово гърненце.

3. период на разграждане на семена, семена на саксията може да бъде дълъг или кратък, най-кратък-в рамките на 10 дни, а по-стар-на повече от 1 месец.Нетъкан посадъчен материал и могат да деградират, но това отнема 3 месеца на открито и 5 години на закрито.

4. Повечето съдове за кваса на семена се използват боклук, преустроен на хартия и рязане на целулоза (като слама, тръстика, багасса и т.н.), които са енергоспестяващи и екологично чисти.

5. Цената на резервоара стартер на семена, по-ниска от пластмаси и други продукти.

6. пот стартер семена идеално за удобно управление в период на разсад, който се отличава с ниска трудоемък, че е лесен за използване и удобни трансплантацией.

7. трансплантация с горшечными растения, силни разсад, кратък период на разсад, висока скорост на разсад, началото на зрелостта и на пазара на продажбите, увеличаване на производството и доходите.

8. гърне за кваса на семена-това е екологичен продукт, който не се разпространява болести и вредители, да не замърсява околната среда.

Технически характеристики(за компанията):

Материал: хартиена маса, пластмаса

Размер на етикета: 10 x 6 см / 3,94 x 2,36 инча

Размер на лигавицата на разсад: 15 см / 5,91 инча

Размер на тавата за разсад, торф: 16 x 12 x 5 см

продуктовата носи етикет за услугата:

10 x торфен гърне

2 x сеялка Dibber

50 x издател

Забележка:

Правилно към ръчен изглед измерение, някакъв толеранс може да се нарече.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)2. Поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.3. Ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.5. сервизно транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!7. С оглед наличието на склад и разлики във времето, можем да доставим вашата стока с първо наличния на склад за бърза доставка.

Етикети: семената на зелените цветове, семена бонсай, тава за семена, семе семе на цвете, семена от мента, етикети за растения, гърне, фабрично стартер, смола за саксии, саксия

Използва Се С Цвете/Зелено Растение
Стил Модерен
Тип Детски Саксии
Име Торф саксии
Номер На Модела Торф саксии
Материал хартиена маса, пластмаса
Размер на тавата за разсад, торф 16 x 12 x 5 см
Покритие Прахово покритие
Размер На Етикета 10 x 6 см / 3,94 x 2,36 инча
Условия За Ползване Етаж
Размер На Лигавицата На Разсад 15 см / 5,91 инча
Тип Набиране No

Напишете отзив

Комплект Тенджери 10шт 10-мрежест биоразлагаемый seed стартер торф саксии с 2 елемента посадъчен материал Дибберов и 50шт Т-образна лети етикети растения

Комплект Тенджери 10шт 10-мрежест биоразлагаемый seed стартер торф саксии с 2 елемента посадъчен материал Дибберов и 50шт Т-образна лети етикети растения

Окото биоразлагаемый стартер семена, торф саксия + опаковка разсад + Т-образна издател на растенията Характеристики: 1. тялото на резервоара стартер семе ще бъде органичен тор, след влошаване.Този слой разлагаемых материали лесно

Свързани продукти