чисто ръчно изработени мъжете памук хиляда слоеве на стъпалата на уин Чун ушу бойни изкуства обувки удобни маратонки Тай Чи Кунг Фу обувки

Нов

76.88лв.

/ 86.38лв.

В наличност

Материал: вамп памук и ръчно изработени ходила хиляди слой

Това е много удобно

Пакетът включва: 1 чифт обувки

Чист ръчно изработени, дишащ, удобен, издръжлив и високо качество моля, свържете се с нас, ако имате нужда от друг размер, то ние ще проверим дали можем да направим това за вас, благодаря ви!

Забележка: Ако вашият крак е широк или мазна, тогава, моля, моля, изберете един размер по-голям, благодаря!

Моля, любезно оставете ни съобщение за вашия размер обувки САЩ/ обувки размер на Европа, когато купуват, (моля, любезно да ни кажете, че е за мъже или жени)

Забележка: цветовете, може би малко по-различни, което е неизбежно, благодаря ви за вашето разбиране!

Доставка:

1. за повечето страни, времето за доставка е около 14~35 дни, може би тя ще приемат по-дълго време, дължащи се на лошо време ETK.

2. купувачът носи отговорност за всякакви митнически такси, данъци и т.н.

Рекламации И Връщане На Средства:

Ние ще проверим информация внимателно, преди да се зареди, така че обикновено тя няма да има проблем с качеството.

Ако не сте доволни от покупката си, можете да обменят получените стоки.Вие трябва да се свържете с нас в рамките на 3 дни от момента на получаване на поръчката, ние не носим отговорност за каквито и да е проблеми след като сте се регистрирали на опаковката в рамките на 3 дни, и ние не приемаме връщане или възстановяване.И вие трябва да платите всички допълнителни такси перевозкы на пратката и върнати детайли, трябва да бъде сдържан в първоначално състояние.

Малко цветя и разлика в размера на изображения, недостиг на необходимото, за да контролирате причината за ETK, ние не предприемем възстановяване, надежда може да се разбере.

Ако пакетът ще бъде върнат по причина на купувача, като например, купувачът не е у дома, купувачът не плаща и митническа такса, купувачът не получава пакет навреме и т.н., то ние не ще ви възстановим парите.Ако все още се нуждаят от пакет, тогава ние можем отново да го изпрати, но трябва да заплати разходите по доставката, благодаря ви много за вашето разбиране!

Коментари:

1.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, моля пишете ни на "положителна оценка" за нас, когато можете да получите своите стоки и ние ще направим същото и за вас.

2.моля, свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателно или неутрално мнение.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви задоволи.

Много ви благодаря за отделеното време и покупка !

Етикети: обувки пеперуди, а обувките разходка, професионална обувки тайдзи, обувки ходят жените, пеперуда ток, кунг-фу Шаолин, обувки тай-чи, берлути, мъжки обувки за тай-чи, обувки за кунг-фу

Спортен Тип kung fu тай чи
Ниво На Практика Новини
Приложимо Място Твърд Корт
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Тип Спортни Обувки kung fu тай чи
Пол МЪЖ
Дата На Издаване Пролет 2018 г.
ТЕХНОЛОГИЯ Flywire
търговска марка Флагкет

Напишете отзив

чисто ръчно изработени мъжете памук хиляда слоеве на стъпалата на уин Чун ушу бойни изкуства обувки удобни маратонки Тай Чи Кунг Фу обувки

чисто ръчно изработени мъжете памук хиляда слоеве на стъпалата на уин Чун ушу бойни изкуства обувки удобни маратонки Тай Чи Кунг Фу обувки

Материал: вамп памук и ръчно изработени ходила хиляди слой Това е много удобно Пакетът включва: 1 чифт обувки Чист ръчно изработени, дишащ, удобен, издръжлив и високо качество моля, свържете се с нас, ако имате нужда от друг размер,

Свързани продукти