Kawai Мини Саксия Сеялка Бонсай Градинарство Саксии Desk Керамична Ваза Домашен Офис Декор На Градински Аксесоари, Сочен Гърне

Нов

9.73лв.

/ 16.23лв.

В наличност

Материал: Керамика

Цвят: Бял

Размери: (L*W*H / ч 5x5x5.8см/2x2x2.3inch)

Начин на производство: ръчна работа

Топли Съвети:

1. Този продукт не съдържа растения.

2. Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да направите залог.

3.Цвят може да има различен дисплей разлика,pls разбира.

Пакет, включително: 1 * саксия(не включва сукуленти)

Вашето удовлетворение и положителна оценка са много важни за нас.Моля, оставете положителна оценка и да ни оценка е 5 звезди, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги, моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да реши всеки проблем и да ви предоставим най-доброто обслужване на клиентите.Ние ще ви дадем положителна оценка след получаване на плащането.Ако не сте доволни от вашите продукти, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!

1. ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилното до състояние на запасите и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. ние, търговец, не носим отговорност за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

Етикети: глинено гърне, Африка сочно, скандинавска ВАЗа, Бонсай саксия, гърне, бонсай саксия керамичен зелен, саксии за растения, декор саксия, глинено гърне цвете, плат Kawai

Тип Набиране No
Тип суккулентное растение
Покритие Без Покритие
Стил Модерен
Керамични Тип Глина
Материал Керамични
Използва Се С Цвете/Зелено Растение
Спецификация Single-piece Package
Условия За Ползване За работния плот
Размер Small
Функция Де
Номер На Модела 081301

Напишете отзив

Kawai Мини Саксия Сеялка Бонсай Градинарство Саксии Desk Керамична Ваза Домашен Офис Декор На Градински Аксесоари, Сочен Гърне

Kawai Мини Саксия Сеялка Бонсай Градинарство Саксии Desk Керамична Ваза Домашен Офис Декор На Градински Аксесоари, Сочен Гърне

Материал: Керамика Цвят: Бял Размери: (L*W*H / ч 5x5x5.8см/2x2x2.3inch) Начин на производство: ръчна работа Топли Съвети: 1. Този продукт не съдържа растения. 2. Моля, позволете 1-3 см грешка се дължи на ръчно измерване.Моля, уверете

Свързани продукти