Новата смяна средно на рамки за oneplus 6 средна рама oneplus 6 seplacement средна рама корпус безеля+инструменти

Нов

24.18лв.

/ 25.46лв.

В наличност

Новата смяна средно на рамки за oneplus 6 средна рама oneplus 6 seplacement средна рама bezel корпус+инструменти детайли, начини на плащане Набирателни гаранция и гаранция за качество е 12 месеца на качеството на стоките на най-високо качество, опаковане и доставка опаковка антистатична торбичка,пузырьковые чанти,пенопластовая скоростна срок на доставка в рамките на 1-2 работни дни след плащане потвърден контрол на качеството QC

Изпробван отлични един след друг, преди да изпратите

Моля, проверете LCD дисплей преди инсталиране.всеки проблем, моля, свържете се с нас:)

Моля, направете 5 звезди за обратна връзка, ако всичко върви добре.вашите 5 звезди ни дават възможност да направите това е по-добре в бъдеще.

Моля, споделете, ако имате някакви други въпроси:)

с уважение

Предимства :

1.десет години Златния доставчик в Китай.Нашите клиенти са разпръснати по целия свят.Най-високо качество и най-добра репутация в бранша.

2.широка гама от продукти части за мобилни устройства, всяко нещо, което ви трябва, ние можем да ви предложим всичко, което имаме или намерили за вас.Помогнете да ви спести от вашите пари и време.

3.професионален екип QC, за да се следи качеството на частите, за да убеждаться че нашите продукти са винаги на върха на качеството.Водете бизнес с нас, уверете се, че парите купуват правилните продукти.

4.най-добрите продажби и група храни, 24 часа на линия, се уверете, че можете да намерите на нас когато имате нужда от нас.Спестете си време за почивка и общуване със семейството си.

5.разнообразяване на условията на плащане.Ние приемаме т/T, west съединение, moneygram, paypal и така нататък.

6.Всички наши продукти са с гаранция от една година .

7.ние можем да кораб стоки за вас DHL/EMS etc.

8.ние често ще организира насърчаване на продажбите.Добре дошли, за да се посъветва с нас. MOQ : за проба взе качество:

1.Оригинал

2.опаковка OEM/HIGH COPY :

Опаковка : силен и защита на стоки в сейф .Начини на плащане :

A. T/T (Банков Превод, Банков Превод)

Б. На Западното Връзка

C. Паричен Грама

D. Набирателни продава до : мобилен търговец на едро на части, дистрибутор, ремонтна работилница, etc.спедиция : терминът спедиция ние признаваем DHL, UPS, FedEx ,TNT, EMS.DHL, UPS, FedEx, TNT необходимостта около 2-5 работни дни за доставка.EMS може да бъде по-бавно, отколкото това.Вера на фирмата: качеството-това е БИЗНЕС ЖИВОТ.

Ние предлагаме почти всички подробности за всички нужди или желания на техническо устройство.Ако имате някакви въпроси или имате нужда от помощ при инсталиране на детайли,моля не се колебайте да се свържете с нас, да ни изпратите съобщение, Ние се стремим да отговорим в рамките на 24 часа.

Етикети: пин приятели завинаги, hoody scobydoo, радио ip 45, бяла метална количка, поддръжка на 60 капсули, етикети fluor gsxr, поддръжка на 650 Монтана, капацитетът на човека портфейла, безжична автомобилна прахосмукачка

Контрол На Качеството Изпробван един по един, преди да изпратите
Дизайн БАР
търговска марка K PartsCrop Fix
Цвят Штейновая Чернота / Чернота На Двигателя
Доставка След плащане, потвърдете в продължение на 2 дни
Опаковка Антистатични и пузырьковые пяна
Съвместим Марка За OnePlus
Статус В Дюшека
Номер На Модела за oneplus 6
Материал Пластмаса
Гаранция една година

Напишете отзив

Новата смяна средно на рамки за oneplus 6 средна рама oneplus 6 seplacement средна рама корпус безеля+инструменти

Новата смяна средно на рамки за oneplus 6 средна рама oneplus 6 seplacement средна рама корпус безеля+инструменти

Новата смяна средно на рамки за oneplus 6 средна рама oneplus 6 seplacement средна рама bezel корпус+инструменти детайли, начини на плащане Набирателни гаранция и гаранция за качество е 12 месеца на качеството на стоките на най-високо качество, опаковане

Свързани продукти