Нова капачка фотоапарат калъф чанта за Fujifilm XA10 X30 XA3 XA2 XA1 XM1 XE2S XE2 XE1 XT20 XT10 XT2 XT1 с каишка и лек корпус батерии

Нов

13.01лв.

/ 13.70лв.

В наличност

Технически характеристики:

100% чисто нов и високо качество

Модерен и уникален дизайн

Чанта за рамо тъкан решетки за цифров фотоапарат

С катарами гарантират, че устройствата ще сте в безопасност и правилно да лежи в чантата

Регулируема презрамка за вашето лесно и удобно използване

Мека подплата осигурява отличен ефект амортизирующий

Защитете своята камера от повреда, прах и драскотини вътре в размер на: (L) 135 mm * (H)120 мм*(W)85 мм съвместим с:

за Fujifilm XA10 X30 XA3 XA2 XA1 XM1 XE2S XE2 xe1 XT20 XT10 XT2 XT1

Забележка: моля, измерете своята камера, за да се уверите, че размерът на корпуса на фотоапарата отговаря на вашия фотоапарат, преди да наддават!!

Забележка : камерата и аксесоари в комплекта не са включени

Съдържание На Пакета:

Калъф за фотоапарат x 1

Шиен/презрамка x 1 малка отделението отделение x 1

Дисплей:

Ние фотографируем нашите професионални фотографи от стратегията за това, за да ви предоставим най-добрите и реални снимки.Продуктът, който ще получите, е същия като на снимките, но, моля, моля разрешете аберрацию.Ако се интересувате от продукта и желаете да закупите, Направете поръчката си, а след това и завършите плащането.

Доставка:

1. Доставка по целия свят , за да намали разходите си, всеки продукт, ще бъдат снабдени с проследяващи NO. (С изключение на някои страни и APO/FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. Ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не са получили стоката в рамките на 30 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилно към статута на резерва и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

Възстановяване/Връщане На Парични Средства:

1.имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Разходите за доставка, понесенная при връщане на стоката, ще носи на купувача.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашия пост.

Етикети: fujifilm xt3, xh1, хартия Полярен, малка чанта за обектива, fujifilm xa2, fujifilm xt30, fujifilm x t30, принтер fujifilm, fuji xt4, instax

Номер На Модела Калъф За Фотоапарат
търговска марка YKMZGO
Тип Мека Чанта
Пакет ДА
Тип Аксесоари Чанта През Рамо
Цвят Черен / Розов / Светло Сив
Стил Чанти
Материал Найлон
Воспользуйся Универсален
Припадъци за Fujifilm XA10 X30 XA3 XA2 XA1 XM1 XE2S XE2 XE1 XT20 XT10 XT2 XT1

Напишете отзив

Нова капачка фотоапарат калъф чанта за Fujifilm XA10 X30 XA3 XA2 XA1 XM1 XE2S XE2 XE1 XT20 XT10 XT2 XT1 с каишка и лек корпус батерии

Нова капачка фотоапарат калъф чанта за Fujifilm XA10 X30 XA3 XA2 XA1 XM1 XE2S XE2 XE1 XT20 XT10 XT2 XT1 с каишка и лек корпус батерии

Технически характеристики: 100% чисто нов и високо качество Модерен и уникален дизайн Чанта за рамо тъкан решетки за цифров фотоапарат С катарами гарантират, че устройствата ще сте в безопасност и правилно да лежи в чантата Регулируема

Свързани продукти