Безплатна доставка на резервни части за метеорологични станции (предавател / термо hygro сензор) 433 Mhz

Нов

29.73лв.

/ 35.81лв.

В наличност

Този списък включва: 1 комплект резервни части за метеорологична станция (сензор / предавател thermo hygro)

(Безплатна доставка)

Приложение:

То за опита на влажността и температурата и предава данните към главната станция.

Честота: 433 Mhz

Забележка:

Той е специално разработен за нижеприведенной метеорологични станции, ние сме сигурни, че той може да се обърне за друг метеорологични станции.

Плащане

· Моля, платете в рамките на 3 дни след търга.

· Моля, свържете се с нас за плащане, ако имате някакви проблеми.

Условия за продажба

· Положителна обратна връзка-това е нашият живот.Преди да напусне неутрална или отрицателна обратна връзка, моля, свържете се с нас, за да получите най-доброто решение.Ние се грижим за нашите уважаеми клиенти.Така че, ако имате някакви проблеми, моля свържете се с нас веднага.Моля, дайте ни възможност да се реши проблема.Ние разбираме проблемите и разочарованията, които могат да възникнат у вас, и се опитваме с всички сили да се решат тези проблеми.Оставяйки неутрална или отрицателна обратна връзка, вие не може да реши тези проблеми.

Детайли за доставка

· Вашият продукт ще бъде изпратен в рамките на 48 часа в работни дни, когато плащането на поръчката ще бъде свалена до 8 ч. PST всеки ден (без събота, неделя и празнични дни).Ако ще е изключение, ние ще ви уведомим.

* На купувача, като вносител, отговорен за плащането на разходите за митническото оформяне или на съответния данък.

За нас

· Добре дошли в нашия магазин.Ние сме специализирани в енергоспестяваща електроника: слънчев бойлер и контролери, помпени станции, контролер за слънчеви зареждане, инвертор, слънчева светлина и т.н..моля, посетете ни често.Ние сме щастливи да работим с вас!

Контакти

· Цялата комуникация се осъществява чрез електронна поща и Али съобщение.Ние се стремим да отговорим на всички имейли, колкото се може по-бързо.

Етикети: термоботл, мултицет тънки тестови кабели, влак meteo sans fil misol, stm32f401ccu6, ос слънчев тракер, тотална станция професионален, бягаща пътека, времето в гара, голяма бягаща пътека, керамични пьезоэлектрик

Номер На Модела FS-MS-WH-TR01-1
Аксесоари за diy ЕЛЕКТРИЧЕСКИ

Напишете отзив

Безплатна доставка на резервни части за метеорологични станции (предавател / термо hygro сензор) 433 Mhz

Безплатна доставка на резервни части за метеорологични станции (предавател / термо hygro сензор) 433 Mhz

Този списък включва: 1 комплект резервни части за метеорологична станция (сензор / предавател thermo hygro) (Безплатна доставка) Приложение: То за опита на влажността и температурата и предава данните към главната станция. Честота:

Свързани продукти