4шт за многократна употреба Силикон чанта с Цип Airtight Seal Силиконов калъф за съхранение на хранителни продукти за приготвяне на храна, за да поддържа свежи закуски чанти 500/1000/1500 мл

Нов

29.83лв.

/ 49.70лв.

В наличност

Описание на продукта

F eatures: 1.хранително-вкусовата силикон чанта, хранително-вкусовата силикон чанта за съхранение 2.лесно се излива съхранява сок, да супа, свежи, и след като се охлади, може да се излее от него по чанта за съхранение. 3.широка консервация на зеленчуци, риба, месо, супа и други хранителни продукти могат да се съхраняват и консервироваться. - Безопасно използване: 4.одобрен от FDA силикон, който е термостойким, противоскользящим, противоразливным, антивозрастным, анти-желтеющим, лесно преносим и небьющимся. - Множество цели: 5.тези торби за многократна употреба на храна могат да издържат на температура от -40 градуса.C до 240 Градуса.C, подходящ за микровълнова фурна, обикновена фурна, съдомиялна машина, хладилника, фризера, може да се измие и да се вари.Идеален за всякакви нужди за съхранение и консервиране на хранителни продукти. - Запечатани конструкция: 6.лесни за използване чанти разработени са херметически затворени, което означава стягане и уплътняване, поддържане на вашата храна и течности пресни.Не е нужно да се притеснявате за каквато и да е изтичане или разливе. 4.Размер: Технически Характеристики:

500 мл (дължина 190мм, ширина 140мм) 1000 ml (дължина 235мм, ширина 180мм) 1500 ml (дължина 280мм, широчина 215мм)

Пакети: 4шт/комплект (4 x, за многократна употреба Силикон чанта за съхранение на)

1.Ние ще изпратим на стоки в рамките на 2-5 дни (работни дни, но не и празнични сезони) след потвърждаване на плащането платформа.

2.Ние само ще изпратим на Подтверженному адрес на резервацията.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

3.начин на доставка избираме www.ravda-dom.com Standard shipping / China Post / EUB / Singapore Post / Special Line-YW.

Време е приблизително следното:

4.Ако не получите поръчката си в срок от 60 работни дни,моля,не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка, ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне да реши проблема.

1. Ние гарантираме, че всички продукти са съвсем нови.

2. Ако детайл повредени по време на транспорт или не може да се използва нормално,моля, свържете се с нас и реални снимки на предмети, и ние ще ви възстановим парите.

3. Ако вашият въпрос е потвърдено, ние можем да ви изпратим безплатни резервни части,но за всяко физическо увреждане или увреждане е резултат от неправилно използване на купувача, купувачите трябва да плати част от парите.

4. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.цената на доставката носи както за продавача, така и купувача на половина.

Етикети: Пътна чанта, чанта водоустойчива, торбички за съхранение на пресни продукти, за многократна употреба вакуум, силиконов многократно чанта за съхранение на хранителни продукти, торби храна силиций, чанта ziplock, силиконов хранително-вкусовата мат, заключване с цип, голяма чанта за многократна употреба за сандвичи

Номер На Модела Силиконова чанта за съхранение
Цвят Червен Зелен Син Бял
Размер 1 500ml 19x14cm
Материал хранително-вкусовата силикон
Модел 500ML 1000ML 1500М
Размер 3 1500 мл 28x21. 5cm
Произход CN(произход)
Размер 2 1000 мл 23.5x18cm

Напишете отзив

4шт за многократна употреба Силикон чанта с Цип Airtight Seal Силиконов калъф за съхранение на хранителни продукти за приготвяне на храна, за да поддържа свежи закуски чанти 500/1000/1500 мл

4шт за многократна употреба Силикон чанта с Цип Airtight Seal Силиконов калъф за съхранение на хранителни продукти за приготвяне на храна, за да поддържа свежи закуски чанти 500/1000/1500 мл

Описание на продукта F eatures: 1.хранително-вкусовата силикон чанта, хранително-вкусовата силикон чанта за съхранение 2.лесно се излива съхранява сок, да супа, свежи, и след като се охлади, може да се излее от него по чанта за съхранение.

Свързани продукти