Оригиналния Cpu Intel Core i7-920 SLBCH/SLBEJ i7-920 CPU 8M Cache 2.66 GHz 4-ядрен LGA1366 безплатна доставка доставка в рамките на 1 ден

Нов

30.40лв.

В наличност

Оригинален настолен процесор Intel Core i7-920 с 4 ядра 2,66 Ghz

Топли съвети: в наличност и бърза доставка (под нормална ситуация, се зарежда извън не по-късно от 1 ден) Ние сме стриктни със себе си,ние няма да ви изпрати погрешно продукти, в никакъв случай.Ние знаем значението на време за Вас, моля, купете го, бъдете сигурни.

Дисплей и светлина всхода ще се отрази на цвета на продуктите.изображението е само за справка.За място на продукти,ние ще изпратим случайно.Работата е същата.

Някои употребявани процесори може да има леко несъвършен външен вид.Ако там има малки драскотини или неравности, това е нормално.

Ние ще се опитаме да вземем за вас най-добрият процесор.Всеки от тях ще премине цялостна проверка.

Преди да купите процесор, моля, уверете се, че той може да работи на вашата дънна платка.Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с нас.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогне и да потвърди всички.

Кораб: ние упакуем безопасен начин.Ето какво трябва да направим за това .Моля, бъдете сигурни.Безплатна доставка стандартен транспорт.За повече информация,моля, вижте възможностите на логистиката.Ако искате да го получите бързо,можете да изберете EMS или DHL.Това ще бъде по-бърз и сигурен метод на доставка от нормалното.Има някои области,които са включени като дистанционно област DHL, ако има,ние ще ви уведомим, че ние не носим отговорност за всеки грешен или недоставленный адрес.Моля, потвърдете преди заплащане.

Гаранция за качество:

Всеки детайл е тествана критично, преди превоза ,ние изграждаме няколко изпитвателни станции,моля купуваме го с безпокойство-свободен.

Работа температура на край на изпълнение ще поменяна с различна околната среда или индивидуален уред.Моля, изберете добро качество на топлинна смазване и охладител, вентилатор.Най-високата температура може да причини син екран или повреда в системата.

Обратна връзка: дългосрочни соучастник ще бъде политиката на предложения по-преференциални и ние винаги се опитваме ни най-доброто, за да бъде вашия дългогодишен участник.

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важна .Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Тъй като вашето мнение е много важно за развитието на нашия бизнес, ние искрено желание да оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашите стоки и услуги.Това ще ви отнеме само 5 секунди.За возвратах: възстановяване се приема (ако процесора е проблем, разбира се, ние ще ви възстановим).Ако се връща, елементи трябва да бъдат в първоначалното състояние.

Етикети: intel i7-3770, i7 10700 k, W процесор, r9 3900x, gt840m, x58, Intel core i7, айпасон, i7 на intel, Процесор

Силата на 130 W
Тип Контакт LGA 1366
Основна Честота 2,66 Ghz
Честота на процесора 2.6 Ghz
Марка Процесор INTEL
Брой ядра Четириядрен Процесор
Процесът На Чип 32 нанометра
Номер На Модела I7-920
търговска марка INTEL
Обемът На Кеш Паметта L2 1 Mb
Състоянието На Продукта използван
Тип Четириядрен Процесор
Приложение За работния плот
Тип На Процесора Intel Core
Пакет No
Капацитет На L3 Кеш 8 Mb
Вид На Интерфейса Гнездо 1366
Модел На Intel I7-920
64-Битова Поддръжка ДА

Напишете отзив

Оригиналния Cpu Intel Core i7-920 SLBCH/SLBEJ i7-920 CPU 8M Cache 2.66 GHz 4-ядрен LGA1366 безплатна доставка доставка в рамките на 1 ден

Оригиналния Cpu Intel Core i7-920 SLBCH/SLBEJ i7-920 CPU 8M Cache 2.66 GHz 4-ядрен LGA1366 безплатна доставка доставка в рамките на 1 ден

Оригинален настолен процесор Intel Core i7-920 с 4 ядра 2,66 Ghz Топли съвети: в наличност и бърза доставка (под нормална ситуация, се зарежда извън не по-късно от 1 ден) Ние сме стриктни със себе си,ние няма да ви изпрати погрешно продукти, в никакъв

Свързани продукти