Нов за 8 " IRBIS TZ853 3G TZ851 TZ852 tz854 Tablet тъчпад на екрана на таблета, стъклен, сензор

Нов

10.50лв.

/ 11.04лв.

В наличност

Безплатна филм нов сензорен екран за смяна на лентата дигитайзер стъкло 8 инча за IRBIS TZ853 3G капацитивен сензорен външен

Вашата поръчка трябва да бъде платена в рамките на 3 дни, за да се избегне анулиране.

Можете да платите вашата поръчка чрез НАБИРАТЕЛНИ , водеща три начина за онлайн фактуриране и платформа.Набирателни ви позволява безопасно да плащат онлайн, без да разкрива подробности за вашата кредитна карта.Вашето плащане ще бъде изпратено ни само след като се потвърди задоволително получаване на вашата поръчка.Условно депозиране е бърз, безплатен и лесен за употреба.

В момента начини на плащане, поддържани от Набирателни, включват Moneybookers, Visa, MasterCard, Western Union, Qiwi и банков превод.Можете също да платите с помощта на някои дебитни карти, включително Maestro, Solo, Carte Bleue, PostePay, визитна картичка, 4Б и Euro6000.

За повече информация за НАБИРАТЕЛНИ, моля, свържете се с нас.

В www.ravda-dom.com се предлагат три нива на доставка: експресна доставка, стандартна доставка и икономична доставка.Очакваното време за доставка и услуги, доставка на всяко ниво са дадени в следващата таблица.

Нивото На Обслужване

Проверка Срок На Доставка

Транспортни услуги на ниво

Експресна Доставка

3-7 дни

DHL, UPS, FedEx, TNT и SF

Стандартна Доставка

5-10 дни

EMS, ePacket и DHL GlobalMail

Икономична Доставка

15-26 дни

Въздушна Поща Стълб Кит

Въздушна Осъществяване Стълб Кит

Въздушна Поща Стълб Хонг Конг

Въздушна Осъществяване HongKong Post Air Parcel

Ние ви предлагаме добре да се помисли като скоростта на доставка, така и за разходите за доставка, за да се реши кой ниво на обслужване на доставка е точно за вас.Ние ще подберем за вас най-добрата схема за доставка на избрано от вас ниво на обслужване за доставка при поръчка.Освен това, моля, уверете се, че вашият адрес за доставка, правото и доставляемый .Ние не носим отговорност за вреди при доставка, причинени от неправилни или недоставленными адреси купувачи.

Продуктът(Ите), който сте поръчали, ще бъде изпратена в рамките на 24 часа (с изключение на празничните периоди) след потвърждаване на плащането .

Стойността на доставката, която се въртеше в www.ravda-dom.com, включва гориво, допълнителни такси, но не и вносни мита, данъци или други митнически такси.Купувачите трябва да помогне за изчистване на митницата (ако е необходимо), и да плати всички допълнителни разходи, направени и (ако има такива).За вашата благоволението можем да декларира стоките като подарък, модел или нещо друго с по-ниска цена, отколкото цената, която ще платите, за да ви помогне да намалите или да се избегне, вносни мита, данъци или други митнически такси.Въпреки, че ние не можем да гарантираме липсата на събрани данъци, които зависят от законодателството на страната, в повечето случаи вашата поръчка ще се облагат с данък .

Етикети: hp m132a, Подарък, матрицата ирбиса, латексный порно костюм, 7-инчов сензорен екран, Ирбис tz854, За Ирбиса, 7-инчов сензорен екран, стъклена таблетка ирбиса, авто екран camry

Съвместим Марка Универсален
Номер На Модела за сензорния екран IRBIS TZ853 3G
Вид На Продукта Touchpad Таблет
търговска марка XinRongSC-100
Тип На Екрана Капацитивен Екран
Размер На Дисплея 7~10 инча

Напишете отзив

Нов за 8

Нов за 8 " IRBIS TZ853 3G TZ851 TZ852 tz854 Tablet тъчпад на екрана на таблета, стъклен, сензор

Безплатна филм нов сензорен екран за смяна на лентата дигитайзер стъкло 8 инча за IRBIS TZ853 3G капацитивен сензорен външен Вашата поръчка трябва да бъде платена в рамките на 3 дни, за да се избегне анулиране. Можете да платите вашата

Свързани продукти