1200шт разнообразни изолирано лопата запресоване терминал задника електрически проводник студен налягане терминал набор от червен син жълт с кутия

Нов

44.49лв.

В наличност

Плащане

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и не включва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на 60 дни от момента на ПЛАЩАНЕ, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилното до състояние на запасите и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. Срок на доставка:60 дни

Възстановяване/ Връщане На Парични Средства

1. имате 7 дни, за да се свържете с нас и на 60 дни, за да го върне от датата на получаването му.Ако този продукт е на ваше разположение повече от 7 дни, той се счита за използван, и ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Изключения не се случва!Цената на доставката се заплаща както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и вашият po#.

3. Ние ще ви възстановим пълната сума на печеливша залагания, след получаване на стока в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари, след като купувачът и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com.Или пък можете да изберете сами за замяна.

4. ние ще носят цялата разходите за доставка, освен ако продуктът(ите), не така се рекламира.

Гаранция

Всички продукти са тествани и опаковани в добро състояние, преди да изпратите.

В случай, когато продуктът е повреден, моля, уведомете ни, в рамките на 30 дни от получаването, ние го замени с нова.Връщане на парите не се извършва.

Купувачите трябва да заплати разходите по връщане, и ние дори ще покрием разходите за повторно изпращане.

Коментари

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Етикети: отделен патронный чип, градски туристически танкове camis, шапки за слънчеви бани, любима бутиков поли, градски туризъм надолу паркове, прости удобни пуловери, пайети жилетки, жилетки, пайети на черепа шапчица, най-добрите основи на ip камера

Тип "Срастването"
Произход CN(произход)
Номер На Модела "Срастването"

Напишете отзив

1200шт разнообразни изолирано лопата запресоване терминал задника електрически проводник студен налягане терминал набор от червен син жълт с кутия

1200шт разнообразни изолирано лопата запресоване терминал задника електрически проводник студен налягане терминал набор от червен син жълт с кутия

Плащане 1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ. 2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка. 3) Ако не можете да направите своята

Свързани продукти