6 " Жокер MAFEX 015 Хийт Леджър пистолет чанта Отряд самоубийц Батман Квинн PVC фигурки са подбрани модел играчки

Нов

29.52лв.

/ 41.59лв.

В наличност

Моля, прочетете преди да купите

ОПИСАНИЕ

Търговска материал: PVC

Състояние: 100% нов

Размер: около 15 см

Пакет: пакет торба opp

Внимание!!!

Забележка:

Размер може да бъде 1~3 см неточността се дължи на ръчно измерване.Цвят може да се различават малко от светлинни ефекти в ръководството на студиото paintingstudio и монитора.

Връщане и преиздаване на услуги

Рекламации се приемат в рамките на 10 дни след получаване на купувача на стоките. (С изключение на надуманное повреда или неправилна употреба).

Всички продукти ще бъдат проверени на 100% преди доставка,но ние не можем да гарантираме това по време на транспортиране.Ако продуктът бъде върнат в Китай,ние ще ви изпратим нов продукт на купувача в срок от 15 дни.Всички разходи за доставка на върнати стоки се заплащат от купувача.Моля,свържете се с нас за да получите обратен адрес,и преди да изпратим пратката на купувача, ние ще проверим качеството и количеството на продуктите, така че не можем да се върнем липсващите някои стоки.

Продукти

Изображенията са само за справка.Моля, вземете продукта, който получавате като стандарт.Моля въведете вашето лично изискване, като цветя, опаковки, значението на реклами и т.н., излезе съобщение, когато се изплати към нас.В резултат на дългосрочно транспорт,опаковане кутии с повече или по-малко повредени, които не може да се избегне.

условия на плащане

Ние приемаме с Набирателни / Western Union / TT само.

Моля, уверете се, че имате валиден/потвърден сметка преди да се плати.

Ако искате да откажете разположен поръчка,моля, затворете го в своята страна;ако сте платили, моля, свържете се с нас, за да отмените в рамките на 24 часа.

Условия На Превоз

Пратката ще бъде изпратена в рамките на 7 дни, след като плащането бъде потвърдено.Някои храни дата ще се забави, поради недостиг.Въпреки това, ние ще ви уведомим по електронната поща с 24 часа.

Ние изпращаме само на посочения от вас адрес.Моля, уверете се, че подаденият адрес съвпада с вашия адрес за доставка, преди да се плати.

Ние не носим отговорност за всяко забавяне във времето за доставка, включително, но не само това, митническата проверка на пощенски пратки, стачка, форсмажорни обстоятелства и т.н.

Условия За Доставка

И всичко това с въздушна поща.За далечни градове, той ще вземе една седмица до поставленному.Ние съжаляваме, че не можем да доставят стоки в страната си, ако докато си вземете поръчката си в логистиката.И всеки пакет има го имат сертификат за преход фирма за превоз на товари.

Коментари

След получаване на вашето плащане, ние ще подготвим стоката веднага,вашите оценки са много важни за това,че след като сте получили пратката, например, от 5 точки.Ако откриете някакви проблеми след получаване на стоката, моля, веднага се свържете с нас и ние ще ви помогнем да решите този проблем по базата, за да не се навреди на интересите.И моля, не отваряйте спорове, защото ние отдаваме голямо значение на вашите мнения!

Етикети: mafex spiderman, оръдие, оръжие, mafex батман league, колата на Батман, Хийт Леджър, Жокера е същият, модел пистолет, 16 Батман, мафекс

Пол Унисекс
Номер На Модела 2016121508
Предупреждение НЯМА
Мащаб 1/60
търговска марка Вайнеки
Според Източника Анимация Западна Анимация
дистанционно управление No
Тип Елемент Модел
Тема Кино и телевизия
Номер На Серия Mfg Монтаж/Сглобяване
състояние Стоки На Склад
Размер about 15cm
Търговска Атрибут Периферни устройства
Солдатские Аксесоари Солдатская Готови Продукти,
Тип Кукли Модел
Вид Версия Първо Издание
Възрастова Група 0-12 месеца
Степента На Завършване Готова Продукция
Размери около 15 см
Материал PVC

Напишете отзив

6

6 " Жокер MAFEX 015 Хийт Леджър пистолет чанта Отряд самоубийц Батман Квинн PVC фигурки са подбрани модел играчки

Моля, прочетете преди да купите ОПИСАНИЕ Търговска материал: PVC Състояние: 100% нов Размер: около 15 см Пакет: пакет торба opp Внимание!!! Забележка: Размер може да бъде 1~3 см неточността се дължи на ръчно измерване.Цвят

Свързани продукти