Четири-Gear регулируема температура керамични двойка маши, преси за коса, Четка за Начало плоски желязо преси за горещ срешете косата инструменти

Нов

17.36лв.

/ 24.80лв.

В наличност

Повече За Продуктите:

Пресата за коса четырехступенчатый регулируема температура Керамичен турмалиновый ютия парна преса за коса Home Widen Panel Hair Curler

Подробна информация:

Този преси за коса ще направи косата ви са прави, копринено меки в продължение на няколко минути.Не е нужно да харчите пари за скъпи фризьорски салон, спестете си усилията и парите.

Използвайте усъвършенстван нагревател PTC, който може да высвобождать отрицателни йони, за да хидратират косата и да се превърне къдрава, скучна косата в прекрасни блестящи и гладки.

15 секунди за предварително загряване, ви помага бързо да оформите косата си, а нагревательная повърхност ви позволява плавно се плъзгат по косата, никога не дърпайте и не да ги наранят.

4-зъбни регулируема настройка на температура: 160/180/200/220C, лесно се регулира с едно натискане на бутона, подходящ както за мокри, така и за суха коса.

Подобрената лента увеличава площта на контакт на косата се изправя по-дълго на косата веднъж и лесно завършва полагане на косата.Подходящ е за шоурум, за пътуване, за дома и т.н.

Спецификация:

Материал: PTC

Напрежение: 110-240 V

Мощност: 39 - 59 W

Температура: 160/180/200 / 220C

Дължина на захранващия кабел: 2.2 m / 86.61 инча

Размер: 29 x 5 x 5.5 cm / 11.42 x 1.97 x 2.17 инча

Забележка: поради ръчно измерване са възможни малки отклонения.

Достъпен стил: штепсельная вилица САЩ, штепсельная вилица ЕС, штепсельная вилица Великобритания

Опаковка:

1 x преси за коса

Плащането >>>

1. ние приемаме Alipay, West Union, TT и всички основни кредитни карти чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2. плащането трябва да бъде в рамките на 5 дни след поръчка.

3. Ако не можете да направите своята поръчка веднага след поръчката, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново.

Доставка >>>

1. поръчка ще бъде доставена в рамките на 4 работни дни след пълното заплащане.

2. ние изпращаме само потвърден адрес за поръчка, моля, уверете се, че вашият адрес е на поръчка съвпада с вашия адрес за доставка.

3. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

4. Ако не получите вашата пратка на време, моля , свържете се с нас преди откриването на спора, ние ще проверим проблема и ще ви дадем решение в рамките на 24 часа.

Гаранция >>>

1. 6 месеца ограничена гаранция на производителя за дефектни продукти (с изключение на елементи на повредени и/или неправилно използвани след получаване).

2. дефектните детайли трябва да бъдат върнати в рамките на гаранционния срок, трябва да ни уведомите, че това е дефект, и да ни даде вашия номер на поръчка.

Рекламации И Връщане На Пари >>>

Етикети: ios маша за коса, Dyson v6, aut маши за коса, шнола за коса, ястие, airwrap дайсън, прическа, простор за зъби, cs гребен за коса, завъртете сешоар за коса

Регулатор На Температурата Термостатичен
Номер На Модела преси за коса
Режим На Сглобяване На Опашката На Захранващия Кабел Фиксиран, не въртящи се
Максимална температура 220 °C
Сертифициране На Качеството На Продукта UL
Произход CN(произход)
Оптимално време за подреждане 1-2 мин.
Материал на минерална плоча/адвокатско клас Турмалиновая керамика
Тип Елемент Желязо
Сегменти За Регулиране На Термостата Друго
Срокът на служба на минерална плоча/пръчка 5,000-10,000 пъти
Минимална температура 160 °C
Диаметър на теплопроводника По-малко от 15 мм,
Материал PTC
Силата на 40 W-59 W
Приложими косата Суха и влажна
Размери На Подгряващата Плоча Друго
Напрежение 210-240V
Източник На Захранване електрически
Документ ce

Напишете отзив

Четири-Gear регулируема температура керамични двойка маши, преси за коса, Четка за Начало плоски желязо преси за горещ срешете косата инструменти

Четири-Gear регулируема температура керамични двойка маши, преси за коса, Четка за Начало плоски желязо преси за горещ срешете косата инструменти

Повече За Продуктите: Пресата за коса четырехступенчатый регулируема температура Керамичен турмалиновый ютия парна преса за коса Home Widen Panel Hair Curler Подробна информация: Този преси за коса ще направи косата ви са прави, копринено

Свързани продукти