Жените изкуствена кожа поясная чанта дами нова мода поясная чанта мини диско поясная чанта луксозен дизайнерски малка чанта през рамо

Нов

15.46лв.

/ 19.32лв.

В наличност

Характеристики: изработен е от висококачествена изкуствена кожа и катарами от сплав.Дължина на колана е 105 вж.

Тип деталя: дамска чанта колан на личността

Материал: PU, рафтинг

Цвят: Черен,Червен,Кафяв,Каки,Жълт,Розов

Размер: дължина: 105 см/41,3 инча ширина: 2,4 см/0,94 Н(1 инч = 2,54 см)

Пакет са включени:

1x чисто нов колан

Бележки:

1. поради различни монитора и светлинния ефект действителния цвят на елемента може да се различават малко от цветове, което ще бъде показвано на изображенията.

2. Моля, позволете 1-3 см отклонение на измерване от-за ръчно измерване.

Моля измерете си на талията(включително дрехи, която вие искате да изберете), за да се уверите, че продуктът е подходящ, преди да купите.Можете да проверите, дали той ви по размер на изображението по-долу.

1. когато се издава продуктът?

След заплащане можем да доставим пратката колкото се може по-скоро, обикновено в продължение на 1-5 дни, а времето за доставка в празнични дни или специална време ще бъде забавено.

2. Кога мога да получа стоката?

Като правило, стоката може да бъде получена в рамките на 15-60 дни и сроковете на доставка за различните методи на логистиката ще варират.Нашата честа логистика-това е Cainiao Super Global Economy, China Post Ordinary Small Packet Plus, Cainiao Super Economy, който нормално може да бъде получена в рамките на 35-55 дни.време за доставка в празнични дни или специална времето ще се задържат.Ако имате някакви въпроси по логистиката, вие можете да се свържете с нас.

3. Какво да правя ако има проблем с получено стока?

Ако стоката е повредена, или има проблем с качеството, моля, изпратете ни снимка на разглеждания продукт.Ние потвърждаваме, че именно по нашите причини, ние ще ви върнем парите или переоформим им.

Ако сте недоволни от стока, моля, пишете ни за връщане или повторно изпращане в рамките на една седмица.Всички стоки трябва да бъдат върнати в първоначалното състояние и купувачът е отговорен за възстановяване на пощенските разходи

4. за колко да купя можете да получите отстъпка?

Моля, свържете се с нас и ние ще ви дадем най-ниската цена, въз основа на количеството, което сте купили.

Ако има някакви проблеми с продукта, моля свържете се с нас, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да реши този проблем.Отрицателна обратна връзка не успя да реши нито един проблем.ние честен продавач, моля, да ни направи уважение един към друг.Вашето признание - това е нашата сила да продължим напред .Надявам се да си 5-звезден съвет,благодаря ви много!

Нашата фирма се намира в Yiwu, Zhejiang, Китай, със силен производствен капацитет и голямо количество запаси.Ние имаме опит във външната търговия, и можете да разчитате на нас, за да сме добре служили.Удовлетворението на клиентите е нашата най-голяма цел.Ако имате някакви въпроси за сделка, можете да се свържете с нас по всяко време.Ще видим информация и ще ви отговорим възможно най-скоро.

Етикети: поясная чанта kisstyle, поясная чанта Делси, чанта за кръста почивка, поясная чанта lapoe, поясная чанта multiu, поясная чанта hardcase, поясная чанта acw, стара поясная чанта, поясная чанта kangol, outad поясная чанта

Пол ЖЕНИ
Състав На Материала Кожа
Спад Апликации 41,3 инча
Вид На Модела Твърд
Брой 30
Форма възглавница
Произход CN(произход)
Подходящ За жена,момиче,жена,Дама
Дължина На Продукта 4.3inch
Функция поясная чанта, дамски поясная чанта
Стил Ежедневни обувки
Номер На Модела BT02035
Основен Материал PU

Напишете отзив

Жените изкуствена кожа поясная чанта дами нова мода поясная чанта мини диско поясная чанта луксозен дизайнерски малка чанта през рамо

Жените изкуствена кожа поясная чанта дами нова мода поясная чанта мини диско поясная чанта луксозен дизайнерски малка чанта през рамо

Характеристики: изработен е от висококачествена изкуствена кожа и катарами от сплав.Дължина на колана е 105 вж. Тип деталя: дамска чанта колан на личността Материал: PU, рафтинг Цвят: Черен,Червен,Кафяв,Каки,Жълт,Розов Размер:

Свързани продукти