2020 Ерата на океана 5D Диамант живопис пълен през цялата тренировка Делфин Диамант бродерия животни кръстат бод планински кристал, ръчно изработени плочки

Нов

17.28лв.

/ 34.55лв.

В наличност

1.платно картини, кристали и всички инструменти ще бъдат опаковани в кутия.

2.цвят на кутията е различно.Това зависи от размера на картините.

3.скоростна достатъчно е здрав, за да се защити продукта, но автомобилът може да получите на незначителни повреди по време на транспортирането.

Инструменти включват точка на дръжката, пинсети, точков цимент, малки торбички, чиния.

1. Обърнете се към сравнителна таблица на платно, за да се идентифицира всяка стая диамант и съответния отпечатан номер върху платно.

2. поставете кръг в края на язви дръжки в точка цимент (силно натиснете надолу, за да цимент остана на място).

3. използвайте кръгла край на дръжката, за да се залепи диамант и леко натиск, за да се премахне излишната цимент.

4. откъснете частична фолио и поставете диамант на платно в съответствие със съответния номер.

5. Ако приклеиваете Диамант до неправилно сайта на картинката, премахване на Диамант с пинсети.

6. след приключване натиснете леко с диаманти ръка или книга, за да се уверите, че диамантите са здраво прикрепени.

PS:

В горната част на тази страница има видео, което ще ви покаже как да завърши тази картина.И това може да се види само на компютри.

И ако все още се притеснявате за това, как да приключите, можете да си купите малка представа за практика.

Поддръжка На Допълнения Диаманта

Ние перешлем ви всички диаманти, които можете да загубите.Първата партида е в нас.Всяка пратка след това ще трябва да платите за доставка.

Някои Други Услуги

1. Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас.И ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа, с изключение на почивните дни.

2. Ако имате някакви проблеми, моля, не се притеснявайте.Можете да се свържете с нас на първо място.Ние обещаваме, че ще се опита да направи всичко възможно, за да ви помогне.

3. Моля, обърнете внимание на разликата във времето между нас.Ние работим в Китай.

1.ние ще изпратим www.ravda-dom.com Standard Shipping, www.ravda-dom.com Premium Доставка, China Post Registered Air Mail, SPSR, Pony Express и DHL.

2. Приятели на Руската Федерация трябва да осигури почти на паспорт информация при изпращане на www.ravda-dom.com Premium Доставка, SPSR и Pony Express. (Системата ще ви напомни за това автоматично.)

3. Ако не получите вашият пакет след 30 дни, а след това можем да се върнете, ако искате.

Кристали кръгла или квадратна?Всички наши диамантени картини-това са кръгли диаманти.Ние не продаваме възхитителни диаманти.Квадратен диамант не е красив и лесно пада.

Дали е картина на Диамантена пълно или частично?Това зависи от това какъв тип сте избрали.Можете да прочетете описание на продукта отново.Има форма, за да говоря за това.

Достатъчно ли е кристали?Кристали е напълно достатъчно.Слагаме 30% повече диаманти във всяка торба с диаманти.И ние осигуряваме поддръжка на допълнения Диаманта. (Ние перешлем ви всички диаманти, които можете да загубите.Първата партида е в нас.Всяка пратка след това ще трябва да платите за доставка.

Етикети: морето кръстат бод, ключодържател Делфин, цанговое тренировка, Mikado, модел-пуансон, комплект за кръстат бод океана, Диамантена боя Делфин, декор на океана, Daiva Лекса, нефрит против бръчки

Материал Смола
Ромбовидная Форма КРЪГ
Произход CN(произход)
Област Оклейки Пълен
Начин На Опаковане На Платното Сгънати На Руло
Форма Единична стая
Рамка No
Външната Опаковка Цветна Кутия
търговска марка Ерата На Живописта
Брой цветове 30-45
Воспользуйся Модел
Стил На европейския и американския стил
Вид На Модела Домашни любимци

Напишете отзив

2020 Ерата на океана 5D Диамант живопис пълен през цялата тренировка Делфин Диамант бродерия животни кръстат бод планински кристал, ръчно изработени плочки

2020 Ерата на океана 5D Диамант живопис пълен през цялата тренировка Делфин Диамант бродерия животни кръстат бод планински кристал, ръчно изработени плочки

1.платно картини, кристали и всички инструменти ще бъдат опаковани в кутия. 2.цвят на кутията е различно.Това зависи от размера на картините. 3.скоростна достатъчно е здрав, за да се защити продукта, но автомобилът може да получите

Свързани продукти