WALFRONT преносим механичен брояч 5 цифров Перестановной брояч завъртане на дръжката дръпна брояч метър за боядисване на машини

Нов

6.79лв.

/ 7.79лв.

В наличност

WALFRONT Portable Mechanical Counter 5 Digital Resettable Counter Rotary Knob Pull Count Meter for Painting Machinery Industry

Описание:

Този механичен брояч броячи с 5 цифри и диапазон на броене е в интервала от 0 до 99999, широко използван за записване на числа в текстилната промишленост , машиностроенето , производството на печата и т.н. на Висока стабилност и точност на измерванията.

Характеристики: - широко приложение в текстилната промишленост, машиностроенето, производството на печата и т.н. на 5-цифрен брояч на сцеплението се използва за натрупване на брой пъти на запис на уреда или механично бутални движение. Свържете допълнителен вал traction брояч ръкохватка на апаратурата или машина за издърпване на съответстват.Дигитален дисплей директно, с помощта на въртящи се дръжки, връща устройство към нула.Връщайки се към нула, той може да започне да отброява от нулата.Лесен, за да работят, и съответстват точно, почти насрещен инструмент.

Спецификация:

Материал: Пластмаса

Модел: D67-F

Диапазон на броене: 0-99999шт

Цвят: Черен

Тегло: 80 грама

Брой: 1 бр.

Списък На Пакетите:

1 x механичен брояч

1 x пружина

Забележка: поради разлика в светлина и цвят на екрана елемент може да се различават малко от изображението.Моля, позволете 1-3 см разлика се дължи на ръчно измерване.Благодаря ви за вашето добро разбиране.

1) ние приемаме Alipay, West Union, TT.всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурна плащане процесор НАБИРАТЕЛНИ.

2) плащането трябва да бъде в рамките на 3 дни от датата на поръчка.

3) Ако не можете да направите своята поръчка веднага след приключването на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново за плащане, която трябва да бъде завършен в рамките на 3 дни.

Доставка

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои страни и APO / FPO)

2. поръчки се обработват своевременно след потвърждаване на плащането.

3. ние изпращаме стоки е само за потвърдена адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

4. показани изображения не са действително стока и са предназначени само за ваша информация.

5. услугата транзитно време се предоставя на превозвача и изключва почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено в празничен сезон.

6. Ако не сте получили своята пратка в рамките на този период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

7. правилното до състояние на запасите и валута печалба във времето, ние избираме, за да кораб вашия детайл от първата ни достъпни на склад за бърза доставка.

8. ние, търговец, не носим отговорност за внос такса, купувачът носи отговорност за това.Всеки спор, предизвикан от това, е неоснователно.

Етикети: термо сензор, брояч на оборотите на koso, брояч на евтини хора, насрещен редица, ръчен брояч, брояч на ac, дръжката на автомобилния машина, реколта брояч на Гайгер, касов брояч, монета Наполеон

Име 2 Брояч На Сцепление
Feature1 Ръчен Брояч
Име 1 Сбрасываемый Брояч
Аксесоари за diy Металообработване
Произход CN(произход)
Документ НЯМА
Тип 5-цифрен броячи
Номер На Модела Дигитален Брояч D67-F
Тип 2 5-цифрен брояч
търговска марка VBESTLIFE
тип1 Механичен Брояч

Напишете отзив

WALFRONT преносим механичен брояч 5 цифров Перестановной брояч завъртане на дръжката дръпна брояч метър за боядисване на машини

WALFRONT преносим механичен брояч 5 цифров Перестановной брояч завъртане на дръжката дръпна брояч метър за боядисване на машини

WALFRONT Portable Mechanical Counter 5 Digital Resettable Counter Rotary Knob Pull Count Meter for Painting Machinery Industry Описание: Този механичен брояч броячи с 5 цифри и диапазон на броене е в интервала от 0 до 99999, широко използван за записване на числа в текстилната промишленост

Свързани продукти