Yeele Landscape Photocall Japan Street Фенер Photography Backgrounds Персонализирани Снимков Фон За Подпори Фото Студио

Нов

5.90лв.

/ 8.21лв.

В наличност

Йейл

-Ние сме професионален производител на декори за снимките!Нашите предпоставки отново винаги са конструирани за новородени, деца, рождени дни, партита, венчаний, празници, etc.- за разнообразяване на конструкция *высокомарочный *точната цена *бърза работа *превъзходно обслужване-моля свържете се с нас ако вие разполагате с всякаква сложност (за размер или производство по поръчка или dropship).Има добър пазаруване!

За поддържане:

За качеството на:

-Материал: най-добрият качествен химичен влакнести мастилено-струйни текстилен материал, който е избран от много материали на пазара. -Печат: най-модерни мастилено-струен принтер, най-подходящата разделителна способност за печат. (Моля, не забравяйте да държите правилната дистанция от фона при снимане, ефектът ще бъде много реалистично.)

За конфигуриране:

-Моля, свържете се с нас, за да получите эталонное изображение, потвърди план, а след това да закупите на връзката, която изпращаме, поръчка ще бъде обработена навреме.

За транспортиране на:

-Безплатна доставка за повечето страни, пощенски пакет, който може да се проследи навсякъде.Ако имате нужда от експресна доставка, моля свържете се с нас преди пускането на поръчката.

За разликата в цвят:

-Тъй като цветовия режим на дисплея и на принтера коренно различни, разликата в цвета е неизбежна, но ние много добре следим тази грешка и не повлияем на ефект фотография.Ако имате объркване по този въпрос, моля, свържете се с нас, за да получите референтен снимка.

нула

нула

Етикети: Японски, Фон, студийная групова снимка фон, бирена часовници, средства за фото студио, Фон, широки фонови снимки, хорово рокля, комплект фото студио, фотографско студио

Тип Спрей За Боядисана
Материал Винил
Произход CN(произход)
Номер На Модела NBK27175
Стил етап
Моля, обърнете внимание Елемент съдържа само фон(без лепило)
Размер According to option(width x height)
Пакет ДА
търговска марка Йейл
Плат Химически Влакна Blast Не изчезва
Адаптивни ДА

Напишете отзив

Yeele Landscape Photocall Japan Street Фенер Photography Backgrounds Персонализирани Снимков Фон За Подпори Фото Студио

Yeele Landscape Photocall Japan Street Фенер Photography Backgrounds Персонализирани Снимков Фон За Подпори Фото Студио

Йейл -Ние сме професионален производител на декори за снимките!Нашите предпоставки отново винаги са конструирани за новородени, деца, рождени дни, партита, венчаний, празници, etc.- за разнообразяване на конструкция *высокомарочный

Свързани продукти