3шт стенен саксия корита 11см/15см сгъваема метална саксия Пръстен на притежателя на цветя сеялка тава щанд монтиране на стена балкон

Нов

22.29лв.

/ 31.84лв.

В наличност

Елементи На Маркер:

1 инсталация、лесно: инсталирайте лесно на всяка плоска повърхност с 2 включени винтове ().

Материал 2、премия за: изработен от устойчив на ютия за трудна текстура, шкаф не е лек, за да се деформира, и той се отличава с дълъг срок на служба.

3, уникален сгъваем дизайн: rack може да се сгъва, когато не се използва, и тя не заема място.

4、Durable, които трябва да използвате: с электростатической обработка на боя на спрей, шкаф не е лек, за да заржаветь.

Приложение 5、широко: поставете резервоара в стената, и повисните саксии за цветя на стената, за да украсят вашия дом.

Спецификация:

Материал: желязо

Размер: малка: около 13.5 * 11 * 6.5 см/5.31*4.33*2.56 инча

Голям размер: около 17.5 * 15 * 6.2 см/6.89*5.91*2.44 инча

продуктовата носи етикет за услугата:

3 * Саксия Рафтове За Съхранение

Четене На Купувача:

1. ние обикновено изпълняваме поръчки в рамките на 24 часа след получаване на плащането.Споменатите По-Горе Дата За Доставка, Само За Справка, Понякога Ще Се Задържат На Празници, Фестивали,Лошо Време, Митница И Т.н.

2, цената не включва митническа такса, такса за далечна област или други дължими такси от куриер.

3, време на прехода за обслужване на осигурени носеща и изключват почивните и празнични дни.Транзитно време може да варира, особено по време на празниците.

Политика доставка и връщане на стоката:

1, детайли ще бъдат тествани и опаковани и преди това ,тъй като ние ще ви ги изпратим, за да се гарантира, че нашите клиенти ги получили в добро състояние.

2, Ние само ще изпратим на подтверженному поръчка.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

3, Ако не сте получили вашия пакет в разплащателна срок на доставка, моля, свържете се с нас,ние ще следите спедиция и да ви отговори в най-скоро време.

4. Предлагаме също и експресна доставка,като ETK, UPS, EMS, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако спешно се нуждаете от него или от броя голямо.

5. ние приемаме рекламации и възстановявания в рамките на 15 дни след приключване на поръчката, моля, свържете се с нас.

Капка доставка и търговия на Едро :

1. промениха кораб навсякъде по света, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси или проблеми.

2. ние ще ви предложим най-добрата цена за търговия на едро, и порекомендуем най-добрата изпращане.

Коментари:

1. Моля, оставете 5-звездочную обратна връзка, ако сте доволни от нашите продукти и услуги, ние ще оценим Ви (точка, както е описано в категория 5 звезди, връзка 5 звезди, време за доставка е 5 звезди).

2. Ако продуктите, които сте получили, са били повредени или грешни стилове, моля, не оставят никакви отрицателни мнения на първо място,моля свържете се с нас, ние ще се справим с него и да се разработят най-добрите решения, вашето удовлетворение е нашата мотивация.

Етикети: стойка за стена, балконный титуляр за цветя, портретно вратата, закопчалка за тераси., поставка за саксията балконного, декорация от стенни полк, съхранение на балкона, стена на притежателя на цвете, вратата ВАЗа, цвете полк

Приложимо Място За Врати/На Стените
Тип Инсталация Тип Вмъкване На Болта
Характеристика Екологично Чист Продукт
търговска марка waasoscon
Номер На Модела Стенен рафтове за саксии за цветя
Класификация Сгъваем Багажник
Воспользуйся саксия
Няма. нива Единична стая
Материал Метални
Размер M

Напишете отзив

3шт стенен саксия корита 11см/15см сгъваема метална саксия Пръстен на притежателя на цветя сеялка тава щанд монтиране на стена балкон

3шт стенен саксия корита 11см/15см сгъваема метална саксия Пръстен на притежателя на цветя сеялка тава щанд монтиране на стена балкон

Елементи На Маркер: 1 инсталация、лесно: инсталирайте лесно на всяка плоска повърхност с 2 включени винтове (). Материал 2、премия за: изработен от устойчив на ютия за трудна текстура, шкаф не е лек, за да се деформира, и той се отличава

Свързани продукти