2-20 бр. led вратата на колата лого емблема на светлина за SEAT Leon MK1 Toledo MK2 лазерен проектор сянка Добре дошли светлина 12 В стайлинг на автомобили

Нов

7.28лв.

/ 10.40лв.

В наличност

Материал: PP + LED напрежение: 12V използва се в: 4 вратите на автомобила тегло: 80g/ Pair инсталиране: Plug and Play пакета е включено: 2 - 20 броя подходящ автомобил: за Seat Leon MK1 Toledo MK2 ( 1M ) излъчване на лого: за лого на Seat ▶ Ако искате да видите истински логото на продукти, моля, чувствайте свободни да се свържете ние.

Детайли навакса с 1-3 работни дни след като пълна компенсация подтвержена.Ще има известна доза закъснение за празника, като Национален ден на китайския пролетен ден и така нататък, ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да организират доставка след края на празника, надявам се, можете да разберете.

2. Безплатна доставка по целия свят

а.електронен пакет, като обикновено отнема 10-20 дни до местоназначението

b.Въздушна поща стълб кит регистрирана, обикновено отнема около 16-35 дни до страната на дестинация (тя ще бъде отложена, подходяща за почивните дни, празниците, далечна област, etc.)

c.други търговски техники, моля, свържете се с нас преди да се плати.

3. Що се отнася до информация за проследяване (ако изберете начините на доставка, които имат информация за проследяване), моля, натиснете бутона www.17track.net за вас за помощ.

4. Ако все още не получавате поръчката си в рамките на 60 дни (с изключение на Бразилия), моля, свържете се с нас на първо място, ние ще проверим и ще решим този проблем.Всички мнения ще намерят отговор в рамките на 24 часа общо, понякога ние ще се задържат през уикенда или празнични дни, ако не можете да получите нашия отговор след 48 часа, моля, моля, проверете вашата спам или се свържете с нас по електронната поща.

5. ние не носим отговорност за всякакви митнически такси или на данък върху вноса.

1. ще имаш 7 дни, за да се свържете с нас и на 30 дни, за да го върне, веднага след като го получи.Ако сте притежавали стока в рамките на 7 дни, той се счита за използван, ние няма да ви издадем на връщане или подмяна.Тук няма изключения.Цена на доставка споделя както от продавача, така и купувача на половина.

2. всички върнати на данни трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, конкретните причини за връщане и Си идент. № на поръчката.

3. Ние ще ви върнем пълната сума, печеливш залог след получаване на стоката в първоначалния му състояние и опаковка, с всички включени компоненти и аксесоари.След като и купувачът, и продавачът да бъдат анулирани транзакция с www.ravda-dom.com, или можете да изберете замени.

4. ние ще донесе напълно цена перевозкы на пратката, ако продуктите не са като разрекламировано.

1. Вашето задоволително-това е крайната ни цел, и вашата обратна връзка ще ни отиде по-далеч.

2. Ако отговаряте на нашите продукти и обслужване, тогава моля добросердечно излезте ни 5-звезден обратна връзка.

Етикети: място стълб ateca, логото на вратата на колата, seat leon mk2, врати seat toledo, въглерод gt86, барово seat altea xl, Кордоба, емблемата на Купры, seat Toledo 2 м, потребителски лого

Силата на 5W
Пакета Е Включен 2-20 бр. * светлината на лого на вратата на колата
Тегло 35 g/pcs
Тип Елемент Добре Дошли На Светлината
Името На Елемент Светлината На Лого На Вратата На Колата
Прилагането На Автомобил За SEAT Leon MK1 Toledo MK2
Модел 125610124
Напрежение 12V
Излъчване На Лого За Лого На Седалката
Материал КОМПЮТЪР + LED
търговска марка ЯНФ

Напишете отзив

2-20 бр. led вратата на колата лого емблема на светлина за SEAT Leon MK1 Toledo MK2 лазерен проектор сянка Добре дошли светлина 12 В стайлинг на автомобили

2-20 бр. led вратата на колата лого емблема на светлина за SEAT Leon MK1 Toledo MK2 лазерен проектор сянка Добре дошли светлина 12 В стайлинг на автомобили

Материал: PP + LED напрежение: 12V използва се в: 4 вратите на автомобила тегло: 80g/ Pair инсталиране: Plug and Play пакета е включено: 2 - 20 броя подходящ автомобил: за Seat Leon MK1 Toledo MK2 ( 1M ) излъчване на лого: за лого на Seat ▶ Ако искате да видите истински логото

Свързани продукти