ABWE най-продаваните MWZ дървени детски играчки за деца Кръг на първия топчета лабиринт за момчета момичета

Нов

22.74лв.

/ 27.73лв.

В наличност

Чудесна образователна играчка.Помага за изграждане на ръка очите кординации, математика, ранна форма, цвят и размер на умения за диференциране на

Никоя монтаж не се изисква никаква част няма да излязат. просто извадете и се наслаждавайте на играта

Не се безпокойте за това, че бебето се задуши на малки парчета, поради факта, че всички мъниста не могат да летят.

Ярко оцветени и пеперуди, пчели и охлюви е много сладък.

Помогнете да развиват у децата си знания за животните. привлечете вниманието на децата, да ги държат в състояние на покой.

Име на продукта: животни около крушка

Цвят: цветен

Материал На Продукта: Дърво

Тегло на продукта: 0.8 кг

Размер на опаковката: 23 * 15.5 * 22.8 см

добър избор за завземането му като играчка движат, спалня, играчки на масата.

Не сломайте лесно и издържа добре и не се притеснявайте за това, че детето е задушаване на малки парчета, защото е играчка, не се разпада.

Неограничен творчество дървени играчки, предназначени за развитие на въображението, изследвания и координация.Ние сме страстни в the

забавни дървени детски играчки, и ние също имаме желанието, че всички деца са прекарали своето детство, пълно с радости и щастие.

Кръгова Играчка

Тя е изработена с 3-ма различни цветни лабиринтными алеи и с най-различни мъниста цвят + форма.дете обича цветните неща, защото това може да помогне за по-дълго задържане на вниманието на играчка.

Метални гъсеници там, където те влизат в дърво, покрити с черни пръстени, които са здраво закрепени към основата.

Миличка преследва и сортиране на перла с пръсти.

Инструменти abacus

Долната част на играчката се предлага с 2 редици от преки верижни топки.Много дървени мъниста лабиринта не разполагат с тази функция.Играйте на нея като на сметки.

Добри учебни занимания и за деца със специални нужди!Тази играчка лабиринт е много интерактивна, учи цветове, движение, причинно-разследване на връзки, както и сметка.Мъниста също се предлагат в различни размери.

Съдържание на пакета: 1 комплект играчки-пъзели

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: светлина стрелба и различни дисплеи може да доведе

Доставка

Ние ще изпратим подробности за въздушна поща стълб Кит за световно с проследяване номер .обикновено смогите постигане на по-голяма част от страните в рамките на 39-60 работни дни.Но времето за доставка зависи от дестинацията и други фабрики., той може да издържи до 60 работни дни .поради откриване на митнически блок или други причини.Моля, разберете, че ситуацията във вашата страна, ние не можем да контролираме .разбира се, ние ще направим всичко възможно, за да ускори събитията в нашата страна.Ако имате нужда от каквато и да е информация за проследяване на снимки на своя пакет, просто се свържете с нас.

Етикети: играчка Монтесори, Монтесори забавни дървени играчки, женствен час, детски играчки 9 месеца, миличка Монтесори, бебе момиче стая апартамент, Монтесори дървен, по-добри дървени играчки, дървена къща детска играчка, стари поставки за напитки

Възрастова Група > 3 години
Предупреждение Не яжте
Номер На Модела I145497
Материал Дърво
Пол Унисекс
търговска марка Олаго
Характеристики Образователен

Напишете отзив

ABWE най-продаваните MWZ дървени детски играчки за деца Кръг на първия топчета лабиринт за момчета момичета

ABWE най-продаваните MWZ дървени детски играчки за деца Кръг на първия топчета лабиринт за момчета момичета

Чудесна образователна играчка.Помага за изграждане на ръка очите кординации, математика, ранна форма, цвят и размер на умения за диференциране на Никоя монтаж не се изисква никаква част няма да излязат. просто извадете и се наслаждавайте

Свързани продукти