Сладко Тънък 925 Sterling Silver Gold Color S Infinity CZ Small Circle Loop Huggie Хоп обеци за жени, бижута деца момичета подарък

Нов

15.79лв.

/ 20.79лв.

В наличност

По екологични причини, клиентите купуват повече продукти наведнъж, ние поставяме продуктите в една подарък кутия или някои подаръчни пакети.Ако имате изисквания към опаковката, моля, уведомете ни предварително.

За да се улесни клиентите преглед на продукти, снимки имат ефект на уголемяване на продукти, моля, контрастируйте размер и изображение модел носене.За хора, които не са много сигурни в размер, моля, оставете ни съобщение.

Състояние 100% Ново

Материал сребро проба 925 или сребро с 18-каратово позлатени и ЧЕХИЯ

(Покритие Без Никел,Без Алергии)

Диаметър обици около 13 мм

Тегло(гр) около 1,7 грама

Опаковка: подаръчен пакет или кутия

Защо магнит може да суче пружинную ключалката?

Някои от клиентите закупили колие, използва магнит, за да суче пружинную ключалката, и открили, че тя може да суче, за да докаже, че нашите продукти не са чисти-сребро.Ние искаме да кажем, че нашият материал трябва да гарантира, че среброто, но обтегач на извора не може да бъде направена от чисто сребро.Защото всички знаем, че структурата на сребро е много мека, ако пролетта се използва и за получаване на сребро, то това не е пружинен ефект, така че пружина, изработена от стомана.Част от магнита, който може да суче, - това пружина част от ключалката.Моля, бъдете внимателни.Как Да Се Поддържа Бижута От Сребро?

1. среброто и златото не може да носи едновременно, това ще доведе до сребристо-на жълтия цвят

2. bathing къпане или плуване трябва бързо да бъдат отстранени всички видове бижута, за да се предотврати появата на алкални храни флуорид бижута реакция се случва, като се избягва загуба на бижута приплъзване.

3. Избягвайте контакт с лак за коса, парфюм, средства за грижа за кожата, серным сапун и т.н., тъй като химикалите в техните съставки ще доведе до това, че сребърни бижута и други бижута ще бъдат скучни или дори черни.

4. Упражнение, сухо и грубо трябва да се избягва носенето на бижута или лесно да се носят бижута и бижута, причинени от деформация на атака или фрактура.

5. Опитайте се да избягвате контакт с наркотици.

6. независимо от сребро или други бижута, най-добре махнете всичките си бижута преди лягане, на следващия ден в съответствие с на ден на съответния избор на аксесоари за облекло, че е добър навик да нося бижута.особено дълги обеци, по-твърд вид на леката верига, по-фини модели на бижута, докато внимателно обслужване, което можете да носите в дългосрочен план, намаляване на човешки щети и ненужни обслужване.

За проблема с носенето на черни сребърни бижута

Защо някои хора носят сребро до черно, някои хора не са очевидни?

Защото ендокринната структура на всеки човек не е един и същ, при някои хора пот съдържа повече киселина, при някои хора е по-малко, някои хора имат по-високо съдържание на амониев вода, така че носенето на сребро, е друг резултат киселина лесно кора се превръща черно, киселина лесно кора се превръща черно, и дори някои от хората, които отделят силно масло, ще донесе своето блестящо блестящо сребро, сребърни бижута голяма част от слой платина покритие (с изключение на малка част от сребърни цветни бижута), но дори и ако покритието също се нуждаят от внимателни грижи.Резолюция черно ако сребърна чернота бижута не бърза да измие от сребро миене, а в края на краищата, химическо спестявания, бижута също има някаква корозию, протирает сребърен протирку тъкан е първият ви избор, можете също така да сложите Кокс сребърни бижута вътре в пикочния мехур, или да използвате паста за зъби, за да почистите, след измиване, трябва да се припомни използвате плат памук, за да почистите водата по-горе.

Етикети: имената на audiobook, баскетбол 23 65, прежди кошници 200м, Бабби момиче на домейни, backbeat 3 Цена, дете малка кръпка, прежди кошници 100м, бэбби Борн рамка, бейби Снежанка

Страничната Камък НЯМА
Тип На Метали СРЕБРО
Номер На Модела AAE344/289 ОБЕЦИ-ХАЛКИ
Материал 925-стерлинговое сребърни бижута
Подарък За ДЕН НА СВЕТИ ВАЛЕНТИН, ДЕН НА МАЙКАТА РОЖДЕН ДЕН НА БЛАГОДАРНОСТТА, КОЛЕДА, ТАТКО
търговска марка предното шоу
Тип Сертификат NGTC
Форма\модел Геометрична
Размер 13mmx2.5mm
Стил Модерен
Пол ЖЕНИ
Метален Печат 925 проба сребро
Централен Камък Циркон

Напишете отзив

Сладко Тънък 925 Sterling Silver Gold Color S Infinity CZ Small Circle Loop Huggie Хоп обеци за жени, бижута деца момичета подарък

Сладко Тънък 925 Sterling Silver Gold Color S Infinity CZ Small Circle Loop Huggie Хоп обеци за жени, бижута деца момичета подарък

По екологични причини, клиентите купуват повече продукти наведнъж, ние поставяме продуктите в една подарък кутия или някои подаръчни пакети.Ако имате изисквания към опаковката, моля, уведомете ни предварително. За да се улесни клиентите

Свързани продукти