Безплатна доставка на градински маркуч разтегателен магическа гъвкав маркуч за поливане на градината на Открито високо налягане автомивка Dropshipping

Нов

23.70лв.

/ 41.59лв.

В наличност

Характеристики:

*1. това артефактная водопроводна тръба, телескопична водопроводна тръба, тя е забележителна особеност, дължина, когато тя не се напълни с вода, е една трета от дължината, след впръскване на вода.

*2. телескопични водопроводните тръби на новото поколение устойчиви на студ и измръзване и могат да бъдат използвани в минусови условия.

*3. висококачествените материали правят обем по-малко и спестяват място за съхранение.Автоматична свиване, лесно се натрупват вода.Умерена мекота и твърдост, по-удобна за използване.

*4. материал на вътрешната тръба, приема стоманобетонна 9-слойную двухцветную латексную водна тръба, еластичен вътрешен слой, блокира светлината, предпазва от размножаване на водораслите.

*5. материал якета, тъкани полиестер взривозащитен слой, силна пластичност, липса на напрежение, гъвкавост и устойчивост на износване.

*6. дюза произведени от метален материал, който лесно се повреждат.Конструкция водовыпуска със златното сечение 8 мм е по-силна ударна сила, силна хидравлична мощност и по-плавен поток на водата.

*8. There много видове съединения faucet.Калибър връзка разполага с два размера.Можете да изберете Калибър връзка според калибру faucet.Ако вие сте изправени пред голям калибром, можете да махнете вътрешните гуменият пръстен и използват.

Спецификация:

Материал на главата пистолет: мед

Материал на дръжката: метал

Разстояние спрей: 5-10m

Обемът на приложение: руският спътник оръдие вода, миене на автомобил, цветя за водопой на градината

Обяви:

Набор от телескопичного набор от тръби на водопровода

Бележки:

1.истинският цвят на елемента може да се различават малко от изображения, показани на уеб сайта, причинени от много фактори, като например яркост на монитора и яркостта на светлината.

2.Моля, позволете едно малко отклонение ръчно измерване за данни.

Етикети: плета реколта пуловер, яке ман defacto, яке за мъже бойна, английски деванагари, знак за клас на английски език, английска форма на Дете, вязальный стан животни, страх децата слънчеви очила, instac зимни снимка

Feature6 Макари За Градински Маркучи
Feature3 Градински Водни Съединители Градински Комплекти
Feature1 Градински Маркучи И Макара
Feature4 Градински Пръскачки
Feature5 градински маркуч
Feature2 Градински Водни Оръдия
Feature7 Накрайник За Градински Маркуч
Материал Дръжка Метални
Разстояние на пръскане 5-10м
Feature9 Пистолет За Почистване На Автомобили
Име Градински Поливане На Цветя
Feature8 Воден Маркуч

Напишете отзив

Безплатна доставка на градински маркуч разтегателен магическа гъвкав маркуч за поливане на градината на Открито високо налягане автомивка Dropshipping

Безплатна доставка на градински маркуч разтегателен магическа гъвкав маркуч за поливане на градината на Открито високо налягане автомивка Dropshipping

Характеристики: *1. това артефактная водопроводна тръба, телескопична водопроводна тръба, тя е забележителна особеност, дължина, когато тя не се напълни с вода, е една трета от дължината, след впръскване на вода. *2. телескопични

Свързани продукти