Пашкул Детски Памучен Плат Пеленальная Плат Регулируеми Скъпа Промяна Одеяла Дишащ И Мек Сън Безопасно 2 Бр.

Нов

13.47лв.

В наличност

Характеристики:

1. пеленание се прави лесно-пеленание бебето добре и сигурно става лесно с нашите пеленальными обертываниями. 3 лесни стъпки, без нощни битки.Задължително да има и истински спасител за нови родители.

2.NO повече безсънни нощи-вашето момче или момиче ще спи по-дълго и по-добре поддържани от нашите регулируеми завивки за свободни.Пеленание създава усещане на матката и предотвратява рефлекс на страх, позволява на вашето бебе да спи през цялата нощ.Вашето дете ще остане в пеленках и не ще се измъкнат, затова можете да бъдете сигурни, че вашето бебе ще спи спокойно.

3. мек & ДИШАЩА, 100% памук награда-нашите тъкани бебето не само красивейши, но също така облегченны и дишаща.Лек материал предотвратява прегряване и държи вашето дете удобно.Плат идват в три полово неутрални проекти и да направите перфектния подарък за бебе душ, за да добавите в регистъра дете.

Описание:

Универсална кацане, за новородени и по-големи - регулируеми спални чували имат меки тъканни крила, които са надеждно закрепени с помощта на куки и примки, за да се гарантира перфектна форма.INSUALR Baby Swaddle Blanket Wraps идеален за бебета, новородени 0-7 месеца.

Технически характеристики:

Цвят:цветен

Вид:Заек,пътешественик

Размер:80*68,65*51,70*58

Материал:памук

Пакет Са Включени:

2 * Бебешки Кърпи

Бележки:

1. поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

2. Моля, позволете малка разликата в размера се дължи на различни ръчни измервания.

Етикети: хората памучни одеяло, пелените с шапка, бельо Муселин, пеленание за сън на бебето, памук каре, пашкул новороденото, пеленание, марлевое бамбуковое пеленание, Одеало За Легло, асо адвокат

Пол Унисекс
Възрастова Група 7-12м
Произход CN(произход)
Материал Памук

Напишете отзив

Пашкул Детски Памучен Плат Пеленальная Плат Регулируеми Скъпа Промяна Одеяла Дишащ И Мек Сън Безопасно 2 Бр.

Пашкул Детски Памучен Плат Пеленальная Плат Регулируеми Скъпа Промяна Одеяла Дишащ И Мек Сън Безопасно 2 Бр.

Характеристики: 1. пеленание се прави лесно-пеленание бебето добре и сигурно става лесно с нашите пеленальными обертываниями. 3 лесни стъпки, без нощни битки.Задължително да има и истински спасител за нови родители. 2.NO повече безсънни

Свързани продукти