Коледа 10 mix шоколадова превод лист, шоколад мухъл за коледна украса захар печат на хартия фестивал за доставка на партията

Нов

20.64лв.

В наличност

1.Ако вашето време да потвърдите наближава, все още не получите стоката, моля свържете се с нас, ние продлим дата на доставка, за първи път.

2.Ако след 60 дни ( Бразилия 90 дни ), които все още не получите стоката, моля свържете се с нас, ние ще ви възстановим парите.

3.моля, не правете спорове в рамките на 60 дни (Бразилия 90 дни), това не е желателно.Ние не приемаме никакви спорове поради липсата на отслеживающего стаи.

4.правилно към нашия по-голям от продукта продукти сватбени услуги/партида , дата на доставка е много важно за всички, така че моля потвърдете вашата дата на сватбени услуги/партии внимателно, ако не разполагате с повече време, тогава ние бихме искали да ви посъветваме да изберете спешна вместо стълб кит , можете да получите пакет за плащане в рамките на 5-10 дни, ако сте избрали спешно, тогава ние ще изберем по-евтиния спешно за вас.

Когато правите поръчка, това означава, че сте съгласни с изложените по-горе инструкции.

Как да използвате трансферную хартия(както е показано във видеото):

1. Смесете захарта и белтъка в малка тенджера.

2. Сложи тиган със смес на мармит на 10 минути, като от време на време перемешивайте, докато сместа стане течна и вече не се чувстват в нея крупинок захар.

3. подсушете дъното на малка тигана, поставете сместа в купата на миксер bosch.между и започнете да разбивате, докато стане много гъста (около 6-7 минути).

4. спри миксер, добавя се пудрата захар и бавно продължавайте да разбърквате за около 2 минути, докато сместа стане изключително стабилна.

5. сложете сместа в сладкарски чанта, сложете пудра на марката върху хартия за печене на фурната (груба нагоре) и да започне да се пържи.

6.Печете в продължение на не по-малко от 120 минути при температура 80°C (176°F).

7.Винаги с раздуваемым плам на фурната, докато захарните целувки не изсъхнат отвътре и отвън.

8.след като всичко е готово, извадете от фурната и веднага отделно захарни целувки.

Шоколадова трансферния лист, Christmas 10 mix, шатъл листове за шоколад, шоколадова форма,смесени шоколадови прехвърлителни листове, hojas transfer материал: хранително-вкусовата цветен пластмасов лист (PET) Размер: 320x205 мм опаковка: 10 бр

Тегло: около 150 г

(за да ви позволи да получите по поръчка скоро, ние ще променим един или два дизайна, ако той не е на склад,но повечето от тях(8-9 дизайн) са същите като на снимката)

Защо един лист, който аз имам, не е като този, че на снимката?

Снимка на нашия сайт-това е ефектно картина с шоколад.

Белота / чернота цвят на шоколад

Забележка: поради разликата между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Ние гарантираме, че този стил ще бъде същото, както е показано на снимките.Благодарим ви!

Етикети: момичета шоколадови кърпи, тестени изделия, шоколадова лист, сребърен пластмасов лист, постави пластмасов лист, от хартия восък, цветя прехвърлителни листове, лист прехвърляне на шоколад lv, подложка за торта, хартия пергамент

Номер На Комплекта 9-12
Характеристика Екологично Чист Продукт
Номер На Модела украса за печене
Тип Инструменти За Печене И Сладкарски Изделия
Тип Инструменти За Печене И Сладкарски Изделия Шоколадова Трансферния Лист
Материал Пластмаса
Документ SGS

Напишете отзив

Коледа 10 mix шоколадова превод лист, шоколад мухъл за коледна украса захар печат на хартия фестивал за доставка на партията

Коледа 10 mix шоколадова превод лист, шоколад мухъл за коледна украса захар печат на хартия фестивал за доставка на партията

1.Ако вашето време да потвърдите наближава, все още не получите стоката, моля свържете се с нас, ние продлим дата на доставка, за първи път. 2.Ако след 60 дни ( Бразилия 90 дни ), които все още не получите стоката, моля свържете се с нас, ние

Свързани продукти