Висока чистота 99,9% иттрия Y Metal 10mm Cube

Нов

120.02лв.

В наличност

Добре дошли в нашия магазин!

Ние честен и достоен за доверие на продавача.Всички снимки са взети от истински продукти.Моля, просто правете залози с увереност!

Вашето удовлетворение е наш приоритет.Благодаря ви!!

Купувате 5 бр висока степен на чистота Y иттрий метален цилиндъра

Чистота: >=99,9%

Дължина страни на куба: 10 мм

Ако имате други въпроси за нашите, този продукт.Моля, дайте ни уведомите.Ние с удоволствие ще ви помогнем.

Забележка: свързани фотография за вашата помощ.Ние само пошлем вас една част от когато искате един брой.

Основни Продукти

Периодичната таблица (всички елементи са със син цвят може да се възползва от нас)

Доставка

Ние предоставяме безплатна доставка за повечето продукти.Някои от тях имат ефективна доставка, а някои-експресна доставка.

За икономична доставка има много възможности, включително www.ravda-dom.com Standard Shipping, ePacket, Korea Post, ПОС Малайзия, специална линия Yanwen и т.н.Повечето парцели могат да бъдат доставени в рамките на 10-35 дни, но за някои страни икономична доставка може да отнеме до 60 дни (Бразилия може да отнеме 90 дни).Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако можем да ви бъдем нещо полезно.

За куриерска доставка, FedEx IE & IP, DHL, EMS, SF Express също са на разположение.Експресна доставка обикновено отнема 4-12 дни за доставка.

Ако корабната компания не отгружает iterms в страната си .

Свържете се с нас по електронната поща или Ali TradeManager.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да ви помогнем !

След продажбата и Feekbacks

След продажбата и за обратна връзка можете да удовлетворение и положителен резултат на въздействието са много важни за нас.Моля излезте положителен резултат на въздействието и 5 звезди, ако удовлетворяетесь с нашите информация и обслужване.

Ако имате някакъв проблем с нашите продукти или услуги,моля, не се колебайте да се свържете с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно за решаване на всички проблеми и ще ви предоставим най-доброто клиентско обслужване.Вашето ободрение и подкрепа-това е нашият постоянен тласък напред.

Голямо благодаря!

С Най-Добри Пожелания!

Етикети: брояч метален, иттрий, Германий метален, рядък метал, ниобий, магнезий, нар, зелен, монетен кубче, гадолиний метален, метал паладий

С Дупки No
Форма Блок
Тип Постоянен
Номер На Модела Y
Част Редкоземельный Магнит
Приложение Промишлен Магнит

Напишете отзив

Висока чистота 99,9% иттрия Y Metal 10mm Cube

Висока чистота 99,9% иттрия Y Metal 10mm Cube

Добре дошли в нашия магазин! Ние честен и достоен за доверие на продавача.Всички снимки са взети от истински продукти.Моля, просто правете залози с увереност! Вашето удовлетворение е наш приоритет.Благодаря ви!! Купувате 5 бр

Свързани продукти