Страничните огледала на автомобила автоматично папка сгъваем разпространение комплект за Lexus UX / ES сериен (2018-now) LHD + щепсела и да играе.

Нов

46.39лв.

В наличност

Подходящ за Lexus UX200/UX260H LHD(не е подходящ за RHD) 2018 2019 2020 подходящ за Lexus ES200/ES260 LHD(не е подходящ за RHD) 2018 2019 2020 1.Когато правите поръчка, моля да ми кажете, че вашето превозно средство и за година. 2.моля, уверете се, че страничното огледало на колата е електрическа функция за сгъване.Функция: 1. след изключване на ACC натиснете бутона за дистанционно заключване , странично огледало ще се сгъне автоматично. 2. Натиснете бутона за дистанционно отключване , странично огледало ще бъде решен автоматично. 3. може да съответства на оригиналната електронна система и безопасно обслужване на прашник. 4、не се налага свързване на кабели, пълни с конектори. Характеристика: 1. статична работна мощност: DC 12V 2. Статичен работен ток: 3. подходяща работна температура: -20-80 градуса 4. Ефективното напрежение ACC и заключващия сигнал: >9 в 5. Изходна мощност за всеки един прозорец: информация за доставка: 1. изпратете на стоки в рамките на 5 работни дни (с изключение на почивните и празничните дни) по какъв превозвач за доставка ще избере купувач. 2. въздушна поща зидани стълба, обикновено трябва да 30-50 работни дни, за да пристигнат в местната пощенска служба на купувача. 3. обновим номер за проследяване на www.ravda-dom.com. 4. ние не носим отговорност за тарифа в страната на купувача или на всяко събиране, за обработка на товари, като например такса за обработка на товари в отдалечени райони и т.н. 5. Ако имате специална оферта за стойността на продукта, моля, направете бележка или ни изпратете съобщение.Най-доброто обслужване и гаранции: 1. всички върнати стоки, трябва да бъде в оригинална опаковка, и вие трябва да ни даде номер за проследяване, доставка, конкретната причина за връщане и Вашия идентификатор www.ravda-dom.com. 2. връщането транспортиране на пратката се заплаща от купувача. гаранция на производителя 3.12 месеца за увреждания на части (с изключение на детайли, повредени и/или неправилно използвани след получаване).Аксесоари се предлагат с гаранция от 3 месеца. 4. Ако попадне вода в ядрото, ние не поемаме отговорност за ремонт, възстановяване или връщане на парите . 5. дефектните детайли трябва да бъде споделена и върнати на нас в рамките на гаранционния период (и в оригиналната си опаковка, ако това е възможно).Вие трябва да ни информирате, какво е дефект и да ни даде вашия номер на поръчка.Обратна връзка: Обратната връзка е много важна за нас.Ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.Невъзможно за решаване на проблема, ако за тях не знаем!

Етикети: прозорец козирка на lexus is350, комплект автомобилни съединители, сгъваеми огледала xmax, lexus 250h, комплект сгъваеми огледала за mazda 2 skyactiv, lexus ux, сгъването на контактен адаптер, козирка на lexus, Lexus, калъф lexus es 2018

търговска марка NoEnName_Null
Тип Елемент Захранващи Кабели, Адаптери И Контакти
Напрежение 12V
Тегло Деталя 0.5kg
Произход CN(произход)

Напишете отзив

Страничните огледала на автомобила автоматично папка сгъваем разпространение комплект за Lexus UX / ES сериен (2018-now) LHD + щепсела и да играе.

Страничните огледала на автомобила автоматично папка сгъваем разпространение комплект за Lexus UX / ES сериен (2018-now) LHD + щепсела и да играе.

Подходящ за Lexus UX200/UX260H LHD(не е подходящ за RHD) 2018 2019 2020 подходящ за Lexus ES200/ES260 LHD(не е подходящ за RHD) 2018 2019 2020 1.Когато правите поръчка, моля да ми кажете, че вашето превозно средство и за година. 2.моля, уверете се, че страничното огледало на колата

Свързани продукти