Филмът тениски момче момиче 3D печат на класическата карикатура на Шерифа Уди форки детски тениски млади ежедневните детски блузи

Нов

16.48лв.

/ 25.36лв.

В наличност

Добре дошли в моя магазин

Играта на играчките 4 Ходещи играчки, тениски момче момиче 3D печат на класическата карикатура на Шерифа Уди форки детски тениски младите случайни деца върховете Забележка:

Размер: нашият продукт-Азия размер!Не, размер САЩ / евро !!Моля, изберете 1-2 по-големи размери!Продуктът е с размера на бебето.Възрастни, моля, бъдете внимателни, за да поръчате.Благодарим ви!Цвят: както е показано на снимката (реален елемент ще изглежда точно като на снимката, обаче, може да има малки разлики в цветовете, поради ефекта на осветление на снимката или настройките на монитора участник в търга)

Материал Забележка: всички наши продукти са изработени от полиестер и ликра, (90%полиестер, 10%ликра).Само да не е памук.така че аз се надявам, че можете да се разбере.

Модел Забележка: изображението се отпечатва от двете страни, като правило, на задната страна е същата като предната.Вътрешната част изделия са изпълнени в бял цвят.Ние имаме да сбывание фабрика веднага фабрика,ние подкрепяме превоз на падане, продажба на едро и поръчки на клиента, моля не смущаемся се свържете ние, ако се интересувате, а ние ще направим най-доброто за вас.

Доставка:

1. стоки ще бъдат изпратени в рамките на 1-3 работни дни, след като ние ще проверим си плащат.Моля, да ме уведомите в рамките на 1-2 дни, че вашият адрес е правилен.

2. Преди да поръчате, моля, свържете се с нас, за да потвърдите вашия предпочитан начин на доставка.Ние ще изпратим информация чрез въздушна поща стълб кит, EMS,DHL.нормално, спешно метод перевозкы на пратката, като EMS,DHL обикновено отнема 5-7 работни дни.Поща на Китай обикновено отнема 10-25 работни дни.

3. поради сложността на международна логистика,загуба на време за митническо оформяне,така че, моля, търпеливо чакайте, докато не получите стоката си навреме.Ако не получи стоките в рамките на тридесет дни, моля, свържете се с нас и тогава аз ще ви помогна да го следите.

Нашите услуги:

1. Ние предлагаме висококачествен продукт.

2. Ако искате да купи голямо количество, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви дадем най-добрата цена!

3. моля, уверете се, че вашето име, адрес, пощенски код и т.н., са правилни и пълни.

4. моля, свържете се с нас, преди да напусне всяка отрицателно или неутрално мнение.Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да разреши тези проблеми и да ви направи доволни.Благодаря, че се свърза с gamesalor!

5. Ако сте доволни от нашите продукти и услуги, моля, дайте ни положителна оценка.Бъдете сигурни, ние ще направим същото.

RM14155112700387673

Етикети: Bo Peep, история на плюшени играчки, жужжащая играчка, toystory, оригиналната играта на играчките уди, Играта на играчките играчка, набор от играта на играчките, Джеси, Уди, Играта на играчките Джеси

Размер Азиатски детски размер
момичето на шефа семейни костюми за Хелоуин
Стил 1 Детска чудесна ежедневна тениска
Стил 2 Момче момиче Harajuku пуловери
Майка ми и дрехите ми семеен подходящо облекло
подходящи облекло детски рокли за момичета
Тип Елемент Тениски
Материал Polyester
Тип Семейството е насочена
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Дрехи За Момчета китайски стил
Отдел Име Майка/Баща/Дете
Вид На Модела С щампи
Стил Костюми майки и дъщери
Дължина ръкав(см) Кратък

Напишете отзив

Филмът тениски момче момиче 3D печат на класическата карикатура на Шерифа Уди форки детски тениски млади ежедневните детски блузи

Филмът тениски момче момиче 3D печат на класическата карикатура на Шерифа Уди форки детски тениски млади ежедневните детски блузи

Добре дошли в моя магазин Играта на играчките 4 Ходещи играчки, тениски момче момиче 3D печат на класическата карикатура на Шерифа Уди форки детски тениски младите случайни деца върховете Забележка: Размер: нашият продукт-Азия

Свързани продукти