Wasteheart дамска мода оранжев памук средна талия чорапогащи, бельо, бельо пълнозърнести безшевни гащи гащи M L XL

Нов

8.47лв.

/ 11.92лв.

В наличност

Размер дължина тегло талия см см кг M 21 60-70 40-50 L 22 70-76 50-60 XL 23 76-83 60-67 "Моля, позволете една малка разлика в 1-3 см от ръчно измерване и малка промяна цветове за различните настройки на дисплея" за разликата в размер и цвят:

1.азиатските размери от 1 до 2 размера по-малки, отколкото европейските и американските хората.

2 Ако се чувствате трудно да изберете размера ,можете да се чувстват свободни да свържете се с нас,ние ще ви дадем известно оферта,но това е само за Вас линк.Както всички знаем ,различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на самия елемент може леко да се различават от следващите изображения.

Търговия на едро и капка корабоплаването са добре дошли.За търговия на едро,ние ще ви предложим отстъпка или безплатна експресна доставка, която ще отнеме само 3-7 дни, за да пристигнат.

За доставка на спад,ние бяхме в състояние да изпраща стоки до вашите клиенти наведнъж и не излезе информация за нас, ако искате.

Обратна връзка и поддръжка?

1.Ако сте доволни от нашите продукти и услуги,моля, оставете своя положителен отзив и 5 звезди.

2.Ако не сте доволни от нашите продукти,моля, свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка.ние гарантираме, че ние 100% ще решим всеки проблем за вас и ще сте доволни.

3.Ние се грижим за нашите уважавани клиенти и винаги ще се стараем да ви помогне,надяваме се да се установи с вас дългосрочен бизнес.

Етикети: напълно отворена секси момиче, просто бельо за жени, рокля xl, голямо дамское бельо, бельо finetoo, памучен плат на окото средата на мъжете, висока талия памук, трикотажни гащи, Бельо за момиченца на 5 години, памучни гащи с висока средна талия, чорапогащи xl

Номер На Модела S0639
търговска марка Разточително сърцето
Тип На Повдигане Средният Ръст
Украса НЯМА
Произход CN(произход)
Секси, Предполагащи No
Тип Чорапогащи Обобщение
Вид На Модела Твърд
Непристойная Снимка No
Материал Найлон
Състав На Материала Памук/найлон

Напишете отзив

Wasteheart дамска мода оранжев памук средна талия чорапогащи, бельо, бельо пълнозърнести безшевни гащи гащи M L XL

Wasteheart дамска мода оранжев памук средна талия чорапогащи, бельо, бельо пълнозърнести безшевни гащи гащи M L XL

Размер дължина тегло талия см см кг M 21 60-70 40-50 L 22 70-76 50-60 XL 23 76-83 60-67 Моля, позволете една малка разлика в 1-3 см от ръчно измерване и малка промяна цветове за различните настройки на дисплея за разликата в размер и цвят: 1.азиатските размери

Свързани продукти