10 компл./лот Nintend Switch Shell Slim Hard Back Crystal Split защитно покритие калъф кожа, подходящ за оригинален докинг станция Nintendo

Нов

72.80лв.

/ 85.65лв.

В наличност

Горещи Предмети

Фото-Шоу

Характеристики

Задайте док-станция: камерата е подобрена версия.Той е идеален за докинг станция, не е нужно да се свали корпус с Вашия ключ Nintendo при стыковке.

Лесна инсталация: тялото е в Сплит-вид, и с резки бутон отключване за много лесен достъп до бутона за отключване.Благодарение на всички тези функции, можете да лесно да си Joy-Con, без да махате калъф с Nintendo Switch.

Удобно усещане за стил и елегантен: тънък и лек, и прозрачен Кристал, корпус не само изглежда готино, но и се чувства удобно в ръцете си.Така че за разлика от други обемисти корпуса, вие няма да усетите умора на ръцете след дълъг период на играта в играта.

Пълна защита: корпус дори идва с преден корпус за защита на повърхността Joy-Против.Изработен е от пластмаса, корпус устойчив на падане, което значително намалява въздействието от случайно падане или падане.

За нас

Уважаеми Клиенти

Ние сме професионален продавач на аксесоари за видео игри.Ние предлагаме разнообразие на аксесоари за видео игри, с добро качество и справедлива цена.Вашата висока удовлетвореност-това е нашата цел и ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да го усети.

Ако харесвате този продукт,моля,добавете я във вашия "списък с желания", ако ви харесва нашия магазин,моля, добавете я във вашия "списък за пазаруване".Голямо благодаря!!!

Ние ще се опитаме да направим всичко възможно, за да изпратите вашия пакет по време на процеса! :)

След като вашата стока пристигна, ние високо ценим, ако можете отделете малко време, за да оставите положителен (5 звезди) мнение за нашите продукти и услуги!

Ако не сте доволни от някой аспект на нашите продукти или услуги, моля,свържете се с нас, преди да напусне отрицателна обратна връзка или спор, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. :)

Искрено Твоя!

Топли Съвети

1. Когато връзката съдържа много стилове на продукти, моля, уведомете ни точния модел / цвят / позиция№. искате (можете да оставите съобщение на страницата на поръчката) или ще се изпращат на случаен принцип.

2. реален обект може да бъде малко се различава от ' appearace от webiste поради различни стрелба agle,светлина,резолюция на екрана и на различни серии на производство,ако не можете да приемете,моля ви, не купувайте.

3. Ако сте купувачите от Русия, Перу или Судан, моля напишете пълното си име, включително име, презиме и фамилия, иначе вашето помещение ще се забави на митницата във вашата страна.

4. всички страни имат различна данъчна политика на своите страни.Ако данъкът е необходим на местната митницата,купувачите носят отговорност за митнически данък на ваша страна.Моля, опитайте се да разберете и да го плати, за да получите колет.Благодарим ви.

Етикети: nintend switch case shell, кожен switch, док-ключ, покриване на борда баланс wii fit, преминете намерения, нещо gbc, делото докинг станция ключа, преминете lite shell case, кокпит nintendo switch, Gb

Произход CN(произход)
търговска марка хаха
Номер На Модела GB-000180
Модел Nintendo NINTENDO SWITCH
Съвместими Марка Глави.в / Модел Nintendo

Напишете отзив

10 компл./лот Nintend Switch Shell Slim Hard Back Crystal Split защитно покритие калъф кожа, подходящ за оригинален докинг станция Nintendo

10 компл./лот Nintend Switch Shell Slim Hard Back Crystal Split защитно покритие калъф кожа, подходящ за оригинален докинг станция Nintendo

Горещи Предмети Фото-Шоу Характеристики ​ Задайте док-станция: камерата е подобрена версия.Той е идеален за докинг станция, не е нужно да се свали корпус с Вашия ключ Nintendo при стыковке. Лесна инсталация: тялото е в

Свързани продукти