Бамбук Камбанките Мелодия На Вятъра Звънец Декоративни Бамбукови Тръби Релаксация Градина Звън Вятър Открит Подаръци(Платноходка)

Нов

16.74лв.

/ 21.73лв.

В наличност

Приятен звук: отвън бамбукови тръби са разпространявали приятен успокояващ звук на вятъра.за украса в стил Фън Шуй.

Приложим Ред: от горната част на мивката, до най-длиннему бамбуковому перезвону, кабел затваря в горната част и дъното.Подходящ е както за вътрешни, така и за открити площи.

Красива украса: красив, идеален подарък и красива декорация за вашия дом.Оставете се да бъдете очаровани от екзотичен звук.

Широка гама от приложения: тези вятърни свирки от дърво са подходящи за вашата градина, тераса, тераси, зимна градина или като декорация на апартаменти.

Ако в помещението: прах се почистват с четка или парцал, разтривайте 1 път в годината с растително масло, а ако е на открито, като си трие 3-4 пъти в годината с растително масло.

Аз трябва да въздъхне, че бамбукови камбанки на вятъра са необходими, за градината, почти като взаимодейства с природата.Всеки детайл е направен ръчно.Освен това, всеки звън ръчно тонизирана музиканти.Независимо дали оживляющая пролетта или лятото, или романтична есен, или студена зима, тон на камбани на вятъра не се променя в зависимост от времето.

Насладете се на приятни мелодии, които играят, като шепот на вятъра, чисти тонове, богати и пълни с красота.Когато потягиваете кафе или чай в градината или двора, звънци вятър разпръсне обичайното умора, може би, те също могат да привлекат вниманието на малки животни.

Цвят: бамбукови дървени цвят

Материал: дърво бамбуковое

Размер: 65 см, широчина-18 см ширина

Съдържание На Опаковката:

1 * бамбуков камбанка на вятъра

Внимание:

Не е подходящ за деца на възраст до 3 години, тъй като играчки или дребни детайли могат да бъдат погълнати или вдыхаются.

Само посоченото съдържание на пакета, както и други продукти, които не са включени.

Забележка: светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на елемент от картината е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1-3 виж

[ Доставката ]

1. Всички детайли ще бъдат изпратени в рамките на 6 работни дни след като плащането ще бъде почистен.

2. всички детайли ще бъдат изпратени чрез пощенска имейл, който обикновено отнема 15-35 дни, за да пристигнат.

3. международната доставка изисква по-сложни процедури за доставка (такива като митническо на двете страни, транзит гара и т.н.), а също така ще зависи от много фактори, като празници, климатични условия и т.н., Така че вероятно ще отнеме повече време, за да може вашите продукти печалба в крайната дестинация.

4. вносни мита, данъци върху добавената стойност и всички други такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.

Етикети: sr2ez, бамбук камбанен звън, звънене на вятъра, звън на вятъра, ти пригласям на вятъра, бамбук стена, бамбук звънец, Направи си сам платноходка, голям Бамбу, мивка камбанки Открито в градината

Произход CN(произход)

Напишете отзив

Бамбук Камбанките Мелодия На Вятъра Звънец Декоративни Бамбукови Тръби Релаксация Градина Звън Вятър Открит Подаръци(Платноходка)

Бамбук Камбанките Мелодия На Вятъра Звънец Декоративни Бамбукови Тръби Релаксация Градина Звън Вятър Открит Подаръци(Платноходка)

Приятен звук: отвън бамбукови тръби са разпространявали приятен успокояващ звук на вятъра.за украса в стил Фън Шуй. Приложим Ред: от горната част на мивката, до най-длиннему бамбуковому перезвону, кабел затваря в горната част и дъното.Подходящ

Свързани продукти