Кръг фон кръг pink flower децата baby shower рожден ден декор персонализирате снимки на фона на кутията на масата YY-94

Нов

18.00лв.

/ 24.00лв.

В наличност

Забележка: включете един кръг фон .Не съдържа цилиндър.

Поддръжка на настройките, моля, оставете ми съобщение ,Благодаря ви!

когато я поръчате, моля, оставете бележка, за да ми каже да конфигурирате вашия текст, Благодаря!

Моля, обърнете внимание: група фон не е включена.Износване на увреждане на мошеник е нормално!

Тънък Винил(Художествена Тъкан).

Тънък (и здрав), лека,лека,лесно се сгъва и да носят със себе си,най-ниската температура на гладене, по-евтино и по-лесно,отколкото полиестерен плат,но все още tearproof, така че той е подходящ за еднократна употреба нас (рожден ден), семейни фотографи когато се намери следи на заден план,можете да се опитате да използвате леко влажна влажна кърпа, за да се опита да го търка.за размер :как 6.5x6.5ft(200x200cm) и 8x8ft(250x250cm), 10x10ft(300x300cm), на фона залепени заедно части.Но шев не трябва да се вижда, поддържане на нормално разстояние 4-6 метра.

Высокоэластичная памучен плат высокоэластичная памучен плат с ластик в задната част на фон, който може да бъде директно поставен в кръгла

поставка, лесно се изчиства, измива и не избледнява.6.5x6.5ft(200x200cm) и 8x8ft(250x250cm),на фона залепени с тиксо за части.Но шев не трябва да се вижда, поддържане на нормално разстояние 4-6 метра.

1.моля, използвайте професионална система за фоново рамка с окачване на фона на клипа.

2.за семейни снимки използвайте лента, за да се залепи на фона на стената.(Бъдете внимателни, лентата може да навреди на стената).

3.It по-добре да запази известна дистанция, когато снимаш.

Забележка: поставка за фон и клипове не съдържат.

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

Q1: как да подгонянный фон?

А: можете да изпратите вашето запитване в нашия екип за поддръжка на клиенти или да оставите съобщение под поръчате, наш дизайнер спроектирует за вас,а след това ще изпрати проба, за да ви помогне да я потвърдите.

Ако искате да отпечатате на собствено изображение, моля, свържете се с нашия екип за поддръжка на клиенти и изпратете t пиксел от изображението е най-добре повече, отколкото 3000px * 3000px , или резолюция поне 300 dpi, равно или повече от 3 MB за печат .в противен случай отпечатък ще се размазва.Ние публикува фон с вашия образ .Q2: колко време това ще ви струва, за да мога да получа стоката?

А: трябва да 2-4 трудодня произвежда, след като вие поръчате.Това обикновено отнема 12-20 работни дни в САЩ; 15-30 работни дни в Европа, Азия, Океания; 25-60 работни дни в Африка, Южна Америка.Ако имате конкретна дата, която ви е нужна, можете да се свържете с нас, ние можем да предложим по-бърза доставка.Моля, обърнете внимание, че за бизнес-express се начислява допълнителна такса.Q3: искам да ми поръчка е минимизиран, възможно ли е това?

Етикети: цвета на фона на червено, маса за фото студио, hotsale сватбен фон, фон кръг, чакра гоблен, тюл фон маса, детски декор за рожден ден, фон кръг, сини сватбени фотоаксессуары, пластмасова капачка таблица винил

Тип Спрей За Боядисана
снимка фон детски рожден ден банер маса десерт
търговска марка БЕЙПОТО
Материал Винил
Снимка Фон фон за снимки на фона на Деня на майката
Номер На Модела 2062
Стил Деца
Пакет ДА
сватбена фон на фона на дъщеря ми торта разбият сеш и си 1-ия рожден ден
Произход CN(произход)
реквизит за снимки новородени парти честване на сладки 16 съм фотосесия
Детски душ baby birthday decoration Pictures Cake Table Decor Photo Booth подпори

Напишете отзив

Кръг фон кръг pink flower децата baby shower рожден ден декор персонализирате снимки на фона на кутията на масата YY-94

Кръг фон кръг pink flower децата baby shower рожден ден декор персонализирате снимки на фона на кутията на масата YY-94

Забележка: включете един кръг фон .Не съдържа цилиндър. Поддръжка на настройките, моля, оставете ми съобщение ,Благодаря ви! когато я поръчате, моля, оставете бележка, за да ми каже да конфигурирате вашия текст, Благодаря! Моля,

Свързани продукти