За Lenovo Yoga Tab 5 10.1 инчов 2 бр. / 25 бр 9H HD взрывозащищенная темперирано стъкло филм

Нов

19.70лв.

/ 22.39лв.

В наличност

За Продукта

1. висока твърдост.Тази темперирано стъкло фолио на екрана е с висока твърдост, така че тя може да се предпази от надраскване или счупване на парчета ефективно и непрекъснато.Ако го съборят, закалено стъкло ще се разбие на малки парченца, които не са остри, което го прави по-безопасни за потребителите.

2. С висока разделителна способност.Филмът се отличава с висока светопропускаемостью.Благодарение на високата светопропускаемости и ниско отразяване на светлина филм може да ви осигури екран с висока разделителна способност, както обикновено.

3. функционален.Протектор на екрана може да е добре отговарят на вашия телефон и да имат голямо значение за защита на вашия телефон от надраскване, пръстови отпечатъци, вода, масло, прах, удар, приплъзване и така нататък.Когато той рисува с вода, пръст, кал, масло или други приложения, може да се почиства без усилие.

4. гладка повърхност.Дори страните на екрана на филма се усещат плавно.

5. удобен за употреба.Той има отлични адгезией.За да вмъкнете филм, единственото нещо, което трябва да направите, е внимателно да изчистите екрана.

6. здрав.С добро изпълнение, той може да работи в продължение на дълго време.

Инструкции За Инсталиране:

1. моля използвайте епруветка алкохол и плат микрофибър, за да почистите LCD дисплей преди инсталиране.

2. махнете защитния слой с лепило страна.

3. внимателно выровняйте стъкло на екрана.

4. Щракнете върху център стъкло, след което залепваща част ще бъде плавно да се разпространява по всички части.

Внимание:

1. тъй като това е стъклен продукт, имайте предвид, че на ръба на стъклото са най-уязвими зони.

2. при изваждане за повторна употреба адгезивные имоти могат да се изтощава до такава степен, че защитното фолио на екрана няма да се придържаме към устройството.Не се препоръчва да се вдигне стъклен протектор след неговото нанасяне.

3. използването на прекомерна сила при инсталиране или отнемане на защитния екран може да доведе до повреждане на продукта.

1. China Post Ordinary Small Packet Plus, безплатна доставка, може да бъде отслежен само в Китай, но не подробна информация за проследяване на вашата страна. 2. когато дата на доставка ще свърши,а вие все още не получавате своята стока, моля свържете се с нас и ние продлим срокът за доставка е от 10-25 дни.Ако все още не получавате своята стока, в рамките на 10 дни, ние ще възстановим парите. 2. Ако искате да сте регистриран начин на доставка, Моля, изберете www.ravda-dom.com Standard Shipping или Китай Пост въздушна Поща.

1. за да се гарантира сигурността на транзакцията магазин временно поддържа само пряка онлайн плащане. 2. пълното заплащане трябва да бъде направено в рамките на 7 дни след пускането на поръчката, в противен случай резервацията ще е невалиден или отменен система. 3. уверете се,че сте попълнили цялата подробна информация,като лице за контакт, адрес, пощенски код и телефонен номер при попълване на информацията за вашия купувача.

Етикети: global lenovo, 4g lenovo, k8 lenovo, lenovo lte, z2, Зарядно устройство 52В, телефон на lenovo mobil, телефон на lenovo, Ленова, Lenovo Z2

Характеристики Лесна инсталация
Материал Закалено стъкло
Брой 2 опаковки
Съвместим Марка За Lenovo
Воспользуйся PDA
Пакет ДА
Произход CN(произход)

Напишете отзив

За Lenovo Yoga Tab 5 10.1 инчов 2 бр. / 25 бр 9H HD взрывозащищенная темперирано стъкло филм

За Lenovo Yoga Tab 5 10.1 инчов 2 бр. / 25 бр 9H HD взрывозащищенная темперирано стъкло филм

За Продукта 1. висока твърдост.Тази темперирано стъкло фолио на екрана е с висока твърдост, така че тя може да се предпази от надраскване или счупване на парчета ефективно и непрекъснато.Ако го съборят, закалено стъкло ще се разбие на

Свързани продукти