Простор корпия вакуумни маркучи пылеудаление удлинительная тръба за прахосмукачка робот домашен офис инструмент

Нов

10.10лв.

/ 16.83лв.

В наличност

Характеристики:

Почистване на капани за власинките и вентилационни отвори-това не е всичко!Купчина, оставени от вътре сушилни, представлява потенциална пожароопасность.

Вакуум маркуч за сушене на корпии помага да защитите вашия дом от пожари, причинени от горещ натрупването на корпии сушилни.

Нашият вакуум маркуч за изсушаване премахва власинките многогодишно натрупване на власинките дълбоко в вентиляционном отверстии сушилни, така че уредът работи по-ефективно.

Тази накрайник за вакуум маркуч достатъчно дълго, за да проникне дълбоко в трудно достъпните места, идеална за почистване на инструменти, които не могат да се движат..

Запушените области вентилационни отвори сушилни карат сушилнята работи по-трудно.Използвайте чисти кърпичка и получавате по-време за съхнене до 15 минути, а също така предотвратите прекомерно износване на вашата машина.

Само вакуум маркуч, други аксесоари демо на снимката не са включени.

Спецификация:

Материал: Пластмаса

Размер: както е показано на снимките

Цвят: Син

Количество: 1 Комплект

Забележка:

Няма търговията на дребно опаковки.

Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва:

1 x комплект вакуум маркуч

Етикети: прахосмукачка за почистване на тръби, маркуч колектор на прах, простор външна, гума дренаж маркуч от пералня, филтър-изсушител на въздуха, електрически линтоочиститель, фурна маркуч, вакуумно пръчка, преносим маркуч на прахосмукачка, сушене на тръбата

Тип Детайли На Пералната Машина
Цвят Сини
Произход CN(произход)
търговска марка Мекси

Напишете отзив

Простор корпия вакуумни маркучи пылеудаление удлинительная тръба за прахосмукачка робот домашен офис инструмент

Простор корпия вакуумни маркучи пылеудаление удлинительная тръба за прахосмукачка робот домашен офис инструмент

Характеристики: Почистване на капани за власинките и вентилационни отвори-това не е всичко!Купчина, оставени от вътре сушилни, представлява потенциална пожароопасность. Вакуум маркуч за сушене на корпии помага да защитите вашия

Свързани продукти