Ново бебе момиче рожден ден облечи пинк апликация от дантела Crystal детската детски дрехи пакетче рокля

Нов

141.14лв.

/ 156.82лв.

В наличност

Ако трябва да сме направили за вас индивидуална работа, моля, оставете ми съобщение, за да ме информира следната информация:

описание на обекта

1.списъкът е само за стоките, описани в заглавието, без да се включват никакви други неща.Препоръчително е да си поръчате всички аксесоари заедно, което помага да спестите разходите за доставка.Освен това, аксесоари ще безплатна бърза доставка, ако те ще бъдат осъдени заедно с рокли.

2. цвят:представяне на цветовете може да се различават от монитора.Има и малка хроматическая аберации, причинени от камера между цвета в снимките и цвета на реални обекти.Цветовете зависят от реални обекти, които получавате.

3.Срок на доставка:не всички наши стоки са на склад.Моля, проверете очакваното време за доставка на всяка страница на eBay стоки при поръчка.Ако имате нужда спешно рокли или други елементи, моля, свържете се с нас за помощ, преди да поръчате.

Коментари

Вашето удовлетворение е нашата вечният стремеж и най-голямата грижа.

Ние много ценим, ако можете да ни остави на 5 рейтинги DSR положителна оценка, когато намерите нашите услуги и стоки добри.

Ако има някакъв проблем с нашите продукти, моля, свържете се с нас първо, преди да се върна, да започне нещо или да оставя всяка отрицателна обратна връзка.Ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си и да ви задоволи.

Благодаря ви много за вашата добра подкрепа!

Етикети: девойката дрехи за момичета, дрехи за момичета зе, жилетка в полка точки, рокля розово бельо, африкански макси рокля дашики, детски дрехи за момичета рокля на рожден ден, дете червено и розово облекло, голяма пакетче дете, облечи момичето, облекло ladys kids

Отдел Име Деца
Вид На Модела Твърд
Стил Ръкави Редовен
Материал Окото
Вграден сутиен No
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Пол Момичета
Силует Бална Рокля
Дължина На Роклята Дължина До Глезена
Яка О-Образно Деколте
Дължина ръкав(см) Без ръкави
Стил Сладки
Номер На Модела sexe19101510
търговска марка SexeMara
Украса Crystal
Произход CN(произход)

Напишете отзив

Ново бебе момиче рожден ден облечи пинк апликация от дантела Crystal детската детски дрехи пакетче рокля

Ново бебе момиче рожден ден облечи пинк апликация от дантела Crystal детската детски дрехи пакетче рокля

Ако трябва да сме направили за вас индивидуална работа, моля, оставете ми съобщение, за да ме информира следната информация: описание на обекта 1.списъкът е само за стоките, описани в заглавието, без да се включват никакви други

Свързани продукти