2 чифта бели винил оберточных полиетиленови ръкавици за автомобилни оберточных инструменти автомобили опаковка

Нов

5.90лв.

/ 7.97лв.

В наличност

Име На Продукта : Ръкавици Винил

Характеристика на продукта цвят: бял материал: памук (1) е Много полезно за цвят на прозореца, защитно фолио за автомобили, боя, винил фолио, изработени от въглеродни влакна, винил, стенни опаковки, производство знаци.

(2) Идеалното решение за обручов кораб, професионален инструмент обръч на автомобила.

Снимка На Продукта

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ:

Въпрос:Има ли някакъв номер за проследяване за моя колет?

A: Да, можете да следите ви парцел в сайта на куриера.

Въпрос: краен срок на доставка настъпи скоро, но аз все още не получа колет, какво да правя?

А: можете просто да излезе съобщение за поръчка и да ни помолите да добавите повече дни.ние ще се погрижим за това, за да сте получили пратката.

Въпрос: колко време ще получа пратката?

А то зависи от различни страни.За повечето страни, обикновено срокът за доставка на около 12-30 дни.За Русия, като правило, срокът за доставка е около 20-50 дни.За Бразилия, обикновено срокът за доставка е около 15-70 дни.

Q:Какво да правя, ако пратката е изгубена или повредена, какво да правя?

А: ние ще проверим първо, ако опаковката наистина е изгубен или повреден, тогава ние ще ви изпратим нов пакет или връщане в теб.

В: какво още трябва да се обърне внимание?

1. Вашата обратна връзка е много важна за нас.ако сте любители на стоки и нашето обслужване, моля дайте ни положителен резултат на въздействието и 5 звезди.

2. Ако имате проблем с продукта, моля свържете се с нас на първо място.Ние ще се опитаме ни най-доброто, за да разреши проблема,и ви даваме задоволително разрешение.

Етикети: като длето, винил, инструмент за оцветяването прозорец, филмът ehdis, инструмент за завертывания хартия, автомобилен комплект инструменти, обков за автомобили, карбоновая обвивка на автомобила, 3m автомобили обвивка, инструментална обвивка, Ракел bluemax

търговска марка аомиор
Материал Пластмаса

Напишете отзив

2 чифта бели винил оберточных полиетиленови ръкавици за автомобилни оберточных инструменти автомобили опаковка

2 чифта бели винил оберточных полиетиленови ръкавици за автомобилни оберточных инструменти автомобили опаковка

Име На Продукта : Ръкавици Винил Характеристика на продукта цвят: бял материал: памук (1) е Много полезно за цвят на прозореца, защитно фолио за автомобили, боя, винил фолио, изработени от въглеродни влакна, винил, стенни опаковки, производство

Свързани продукти