LVABC горещо качество Дамски ботуши до коляното 2018 зима удобни високи обувки на висок ток коляното дамски ботуши плюс размер 34-43

Нов

43.85лв.

/ 44.29лв.

В наличност

Когато правите поръчка ,моля, обърнете внимание на следните моменти !Ние изпращаме размер на CN.Моля, следвайте диаграмата размери и дължина на краката, за да изберете размер.Например,дължината на крака ми е 23,5 см ,аз ще избере US size 6=CN size 37. Обикновено аз избирам в 1 размер по-голям,защото моят крак е малко широка и дебела.Скъпи приятелю , Когато поръчате , моля ,в съответствие с вашата дължина на краката, за да изберете размера на САЩ, ако не сте сигурни в това, моля, уведомете ни вашата дължина на краката (без размер във вашата страна), за да можем бързо да ви предложим размер, благодаря .Внимание : 1. може да има малко разлика в цвета, от настройките на монитора на компютъра. 2. с разлика в метода на измерване, моля, позволете 0,2-1,5 см в отклонение на размера (1 см=с 0.39 инча).Благодарим Ви за разбирането!! 3. Размерите не е стандартен размер от САЩ, и той е само дължината на крака! 4.размер на стандартните различни страни и на различни производители са различни, вашата дължина на краката е единственият критерий за избор на размер.Как да се измери?

Доставка

1:Преди превоза, ние ще проверим продукта внимателно!

2:да се улесни транспортирането ,опаковка-това е найлонова торбичка ,а не на кутия за обувки !

3:Какво да правя,ако сте купувач на Русия, моля, попълнете пълното име !

4:обикновено детайли ще бъдат изпратени в рамките на 24 часа, след като ние ще потвърдим си плащат.

5: Понякога времето се губи, поради лоши атмосферни условия, ако не получите стоката навреме, моля, свържете се с нас, и аз ще ви помогна да го следите.

Правила за връщане

Ние предлагаме безплатен обмен и връщане на услуги, и вие трябва да понесат разходите за доставка.

Свържете се с нас

1: Ако имате някакви въпроси или нужда от всякаква помощ, моля не се колебайте да се свържете с нас!Благодарим ви!

2: Ние се опитваме да отговори колкото се може по-бързо.но, моля, нека се забави отговор на работното време.ние ще се радваме да отговорим на всеки ваш въпрос, така че, моля, не се колебайте да се свържете с мен.

Благодаря Ви за подкрепата !

ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ

До:там всеки проследяване номер за моя деталя?

А: Да, ние ще изпратим всяка поръчка с тяхното проследяване номер, и можете да видите Штаус изпращане на отговаряне на сайта.

Q:аз съм реселър,аз исках да си купя много части на стоката, каква е цената на едро?

A: Здравейте,благодаря ви за вашето запитване, ако желаете да закупите голямо количество, моля, изпратете ни електронно писмо, ние ще ви дадем най-добрата цена, благодаря!

Коментари

1:Вашата обратна връзка, е наистина важно за нас, моля, отделете няколко секунди, за да оставите чудесен съвет е, ако сте доволни от нашия продукт и обслужване, много ви благодаря !!

Етикети: обувки подходящи, коляното обувката, висок ток над коляното, ботуши замшевый, бедрото на обувката, обувки бедрото на жената, разтягане на обувки, обувки дълъг, висок ток над коляното, петата на обувката

Материал На Подметката Кратък Плюш
Отдел Име Възрастен
Тип На Затваряне Каишка С Катарама
Вид На Обувката Конна Езда, Конен Спорт
търговска марка TENG Лека Обсега на
Обърната Материал Кратък Плюш
Височина На Платформата 0-3см
Вид На Шипове Увеличаване На Височината
Сезон Зима
Петата Височина Супер висок (8 см-нагоре)
Номер На Модела I94
С Платформи ДА
Форма На Носа През Цялата Чорап
is_handmade ДА
Горния Материал Коровья Велур
Форма Подходящ е вярно по размер, вземи си нормален размер
Височина На Обувката Над коляното
Материал На Подметката На Дъвка
Елемент На Модата Метално Покритие
Материал На Вала Коровья Велур
Тип Елемент Обувки
Вид На Модела Твърд

Напишете отзив

LVABC горещо качество Дамски ботуши до коляното 2018 зима удобни високи обувки на висок ток коляното дамски ботуши плюс размер 34-43

LVABC горещо качество Дамски ботуши до коляното 2018 зима удобни високи обувки на висок ток коляното дамски ботуши плюс размер 34-43

Когато правите поръчка ,моля, обърнете внимание на следните моменти !Ние изпращаме размер на CN.Моля, следвайте диаграмата размери и дължина на краката, за да изберете размер.Например,дължината на крака ми е 23,5 см ,аз ще избере US size 6=CN size 37.

Свързани продукти