SanDisk SSD Плюс SATA 3.0 6 gb / s вътрешен твърд 120GB 240GB 480GB 1TB 2.5" SSD твърд диск за десктоп, лаптоп сървър

Нов

19.19лв.

/ 31.97лв.

В наличност

SanDisk SSD Plus

от Сандиска

Надежден, Бърз И Голям Капацитет

Пясъци, пионер в областта на твърди технология за съхранение на данни и търговската марка на професионалистите trust предлага по-голяма скорост и производителност с помощта на SSD-памет SanDisk Plus.Ще оцените по-бързи стартове, спиране, прехвърляне на данни и прилагане време за реакция, отколкото при използване на твърдия диск(1).SanDisk SSD Plus осигурява тиха, надеждна работа и мониторинг на състоянието на таблото за управление(3) за любимите си мултимедийни приложения.

Удължава срока на експлоатация на вашия лаптоп или настолен КОМПЮТЪР

Ъпгрейд вашия лаптоп или настолен компютър с помощта на бърз и надежден твърдотелно устройство за съхранение на световно известната марка, и изведнъж старият ви компютър ще действа и се чувствам като нова машина с по-бързо зареждане, выключением и времето за реакция на приложения(1).

По-бързо зареждане, изключване и отговор приложения

Висока скорост на последователно четене до 545 Mbps** и скорост на последователно записване до 450 Mbps** осигуряват по-добра производителност за всичко, което правите, като извършва по-бързо, отколкото един обикновен твърд диск(1).

Здрава твердотельная дизайн

Без движещи се части, SanDisk SSD Plus е проектиран така, че да устои на удари и вибрации, помага за запазване на вашите данни в безопасност по време на житейски удари и наранявания(2).

Идеално за типичен натоварвания PC

SanDisk SSD PLUS осигурява кеширане на SLC, което повишава производителността на пакети за запис, което го прави идеално решение за съхранение на типични натоварвания КОМПЮТЪР, като например гледане на уеб страници, електронна поща, от време на време играта, офис производителност и аудио/видео забавление.

Проста настройка

SanDisk SSD Плюс идва с прости инструкции стъпка по стъпка инструкции и софтуер за клониране, което ще помогне да се създаде нов диск.

По-ефективен автомобил с

Твърди дискове Пясък за по-студени, тихи и ефективни, отколкото на твърдия диск(1), така че батерията на вашия лаптоп дълго време работи с едно зареждане.

Разкриване на информация

** На базата На вътрешни тестове на производителността може да варира в зависимост от капацитета на твърдия диск, на хост на устройството, операционна система и приложения. 1 MB=1 000 000 байта. 1. в сравнение с 5400 об / мин SATA 2.5" твърд диск.На базата На публикуваните спецификации и вътрешни бенчмаркинговых тестове с използване на точки PCMark Vantage. 2. устойчивост на удар (преди 1500г) и устойчивост на вибрации (5грмс, 10-2000 Hz/4,9 гр, 7-800 Hz), температура (от 0 ℃ до 70 ℃) 3. Изтегляне изисква с http://www.sandisk.com/ssdswap/download-да.Ограничьте еднократно използване на всяка система.

Етикети: Сандиск, твърд диск nvme, ssd-диск, ssd 1t tb, лот ssd, жените дашики, Твърд диск с капацитет 1 TB, ssd диск пясъци, sandisk usb, твърди дискове msata

Състоянието На Продукта НОВО
Съединител SATA
Пакет ДА
Контролер sdssda
Размери (Д Х Ш Х В) 0.28" x 3.96" x 2.75"
Обемът на 120GB/240GB/480GB/1T
Номер На Модела SanDisk SSD Plus
Стил ssd-диск
Скорост На Четене/Запис Скорост на четене до 545 MB/s; запис със Скорост до 450 MB/s
Тип Вътрешен
Размер 2.5"
търговска марка Сандиск
Интерфейс SATA III
Вид На Интерфейса САТАИИИ
Приложение Сървър
Тип Nand Светкавица TLC
Гаранция 3-Годишна Гаранция

Напишете отзив

SanDisk SSD Плюс SATA 3.0 6 gb / s вътрешен твърд 120GB 240GB 480GB 1TB 2.5

SanDisk SSD Плюс SATA 3.0 6 gb / s вътрешен твърд 120GB 240GB 480GB 1TB 2.5" SSD твърд диск за десктоп, лаптоп сървър

SanDisk SSD Plus от Сандиска Надежден, Бърз И Голям Капацитет Пясъци, пионер в областта на твърди технология за съхранение на данни и търговската марка на професионалистите trust предлага по-голяма скорост и производителност с помощта

Свързани продукти