4-инчов въздуховод фенове стени, прозорци, тръби на вентилатор метал Эксгаустер вентилатори вентилатор 63HF

Нов

23.17лв.

/ 30.10лв.

В наличност

100% чисто нов и високо качество

OOTDTY

Характеристики:

Силна мощност, двойни лагери, по-дълъг живот.

Корпус на вентилатора е изработен от поцинкована стомана и работно колело от неръждаема стомана.

Двигателят е оборудван с лагери плъзгащи.

Като плавно, така и стъпално регулиране на скоростта се извършва с помощта на тиристорного или автотрансформаторного на регулатора.

Някои фенове може да се свърже към един регулатора, в случай на пълна мощност и работен ток не надвишава расклассифицированные стойности на регулатора.

Комбинираната система приточно-смукателна вентилация за различни помещения, където се изисква висок разход на въздух при относително ниско съпротивление на системата.

Вградени канални вентилатори помагат за филтриране на замърсители на въздуха, като отработени газове, двойки и миризми.Диша по-лесно, както и създаване на по-чиста околна среда за вашите растения.

Многофункционален фен чудесно за отглеждане на закрито, отглеждане на палатки, оранжерии, закрити градини или в друго място, където искате да помогне на системата за вентилация на въздуха.

Спецификация:

Напрежение на тока: 220V

Мощност: 25 W

Честота: 50 Hz

Чрез завъртане на скорост: 2600r/min

Материал: Желязо

Размери: 9.5x7cm/3.74x2.76inch

Цвят: бяло и сребристо

Брой: 1 Бр.

Забележка: 1.Моля, позволете 0-1 см грешка се дължи на ръчно измерване.pls, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложите цена.

2.поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на елемента.Благодарим ви!

Пакетът включва:

1 канален въздушен вентилатор

Етикети: 6-инчов вентилатор, фен ceil, стъклен прозорец, вентилатор, напречен фен, фен inlin, вентилационна тръба, Вентилатор 220V, канален вентилатор, хартия плафон, выхлопное работно колело

Произход CN(произход)
Документ НЯМА
Форма КРЪГ
Материал Желязо

Напишете отзив

4-инчов въздуховод фенове стени, прозорци, тръби на вентилатор метал Эксгаустер вентилатори вентилатор 63HF

4-инчов въздуховод фенове стени, прозорци, тръби на вентилатор метал Эксгаустер вентилатори вентилатор 63HF

100% чисто нов и високо качество OOTDTY Характеристики: Силна мощност, двойни лагери, по-дълъг живот. Корпус на вентилатора е изработен от поцинкована стомана и работно колело от неръждаема стомана. Двигателят е оборудван

Свързани продукти