изкуствена кожа ленена торбичка столче за кола на suzuki swift Jimny Grand Vitara Kizashi SX4 Wagon R Palette Stingray оформление на автомобила

Нов

91.58лв.

/ 155.22лв.

В наличност

Декларация: тази покриване на столчето за кола е подходящ само за 5-местен автомобил, ако ви трябва 4 seat / 7 seat / 8 seat / 9 petya , можете да се свържете с мен, ние ще потребителски калъфи за автомобилни седалки се препоръчват за вашия модел автомобил.

1) моля, попълнете поръчка напълно, включително вашето име,презиме,фамилно име,подробен адрес,пощенски код,телефон за контакт и т.н.

2) ние само ще изпратим на подтверженным адреси на поръчката.Вашият адрес на поръчката трябва да съвпада с вашия адрес за доставка.

3) Като правило,всички поръчки ще се обработват в рамките на 1 ден и се доставят в рамките на 1-10 работни дни всеки вторник,четвъртък и събота, с изключение на празнични дни.Време-това е на пари, ако искате да получите продукт по-бързо от безплатната доставка, трябва да платите малка допълнителна такса за експресна компания.

4)Ако не са получили стоката в рамките на този период от време, моля, свържете се с нас.Ние отследим изпращането и ще се свържем с вас възможно най-скоро с отговор.Нашата цел е задоволяване нуждите на клиентите!

За обратна връзка

Ние поддържаме високи стандарти за качество и се стремим към 100% удовлетвореност на клиента!Обратната връзка е много важно ние ви молим да се свържете с нас веднага, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да задоволително решаване на вашите проблеми.

Невъзможно решаване на въпроси, ако за тях не знаем!

Етикети: аксесоари king suzuki vitara, suzuki sx4, suzuki swift аксесоари, поставка за крака, suzuki vitara, Витара, стъкла suzuki vitara 2020, седалките за столчета за автомобил на suzuki sx4, suzuki grand vitara, Вселената на капачката на столчето за кола, сузуки вагон r

Височина На Продукта 20cm
Номер На Серия Mfg Универсално бельо
Широчина На Продукта 60cm
място на произход на стоките Китай ( континентален )
Дължина На Продукта 80cm
търговска марка XWSN
Тегло Деталя 3kg
специални характеристики Водоустойчив
Вид На Материала Изкуствена кожа
Функция Водоустойчив,прахоустойчив , предпазва петна, избледняване, замърсявания, лесен за почистване
Сигурност Това по никакъв начин не засяга използването на въздушни възглавници
Комплектная Детайл >10
Приложимо Сезон Четири Сезона
Тип Елемент Седалките И Опора

Напишете отзив

изкуствена кожа ленена торбичка столче за кола на suzuki swift Jimny Grand Vitara Kizashi SX4 Wagon R Palette Stingray оформление на автомобила

изкуствена кожа ленена торбичка столче за кола на suzuki swift Jimny Grand Vitara Kizashi SX4 Wagon R Palette Stingray оформление на автомобила

Декларация: тази покриване на столчето за кола е подходящ само за 5-местен автомобил, ако ви трябва 4 seat / 7 seat / 8 seat / 9 petya , можете да се свържете с мен, ние ще потребителски калъфи за автомобилни седалки се препоръчват за вашия модел автомобил. 1)

Свързани продукти